5 MIN HVER DAG GIR DEG DRØMMEKROPPEN

5minshaper_1_1

Jeg og Gøran fikk med oss en reklame for et «fantastisk» treningsapparat på tv i går, «Five minute shaper». Den skal gi deg drømmekroppen ved at du trener fem minutter hver dag og dermed trener hele kroppen, både styrke og cardio. Se video under her. Det gikk kaldt nedover ryggen på oss begge to når vi hørte folka i reklamen servere den ene løgnen etter den andre.

Det er heldigvis mange som er opplyste nok til å forstå at du får ikke drømmekroppen (hvertfall ikke den det vises bilde av i reklamen) av å jokke på dette apparatet fem minutter hver dag. Det er heller ikke belastning nok til å bygge muskler (med mindre du har ligget på sofaen det siste året) og heller ikke nok for å få god kondisjon. Hverken belastningen eller tiden du skal bruke tilsier at noe av det de lover skal skje.

Om jeg ikke oppnår noe som helst annet i dette livet, så håper jeg at jeg kan bidra til at færre kjøper slike apparater og går på denne løgnen og innser følgende;

RESULTATER KREVER
– Hardt arbeid, du slipper ikke unna
– Hardt arbeid over tid. Fysisk form er ferskvare og må holdes vedlike
– Et sunt kosthold og fornuftig matmengde
– Et sunt kosthold og fornuftig matmengde over tid.

En sunn, veltrent kropp i god form krever sitt, og det skal jeg love dere er mer enn fem minutter på en skræveapparat. Det krever en real innsats. Resultater kommer ikke på døra innpakket i papp! (Ja, jeg er frustrert med stor F).

Hvor mange kjenner du som er fornøyd med sin egen kropp? Ikke så mange? Vel, da sier det seg selv at det ikke er så enkelt å få «drømmekroppen» som disse løgnaktige rekamene prøver å få oss til å tro. Rett og slett skitten business spør du meg.

Kjære lesere – husk å tenke selv og ikke la  dere lure av ting som lover store ting for liten innsats! Om det høres for godt ut til å være sant så er det somregel det.
God lørdag 🙂

IMG_0496-001

6 comments
 1. Kjempe bra innlegg! Er utrolig mange av disse «vidunder» apparatene, som (ifølge TV-shop) gjør at man får DEN superkroppen ved å trene bare 5 minutter per dag. I tillegg kan maskina legges sammen og plasseres under senga. Innmari praktisk? Niks.
  Bare tull!

  1. dessverre er det også mange som blir overbevist og bruker tusenvis av kroner på noe som blir liggende under senga.
   Sukk…

 2. Men så er det ikke alle som er ute etter «drømmekroppen» heller. Noen er fornøyd med litt strammere mage enn de hadde, uten at noen andre ser forskjellen.
  Jeg tviler også på at noen i det hele tatt tror at de skal oppnå drømmekroppen med 5 minutes shaper.
  De som er ute etter en «sunn, veltrent kropp» kjøper ikke dette.
  Derfor er hele oppsummeringen her bortkastet arbeid, og alle kommentarer som er enig overflødig. Dere må ikke tro at folk er dumme, selv om de ikke er veltrente.

  1. i og med at disse selskapene tjener skremmende mengder med penger så er jeg redd for at en del faktisk tror på det de lover.
   Men det er nok som du sier at noen bare vil bli litt strammere, og derfor kjøper denne maskinen. Det finnes dog smartere og billigere måter å bli strammere på, så maskinen er fortsatt bortkastet spør du meg 🙂
   At noen er dumme har jeg ikke påstått … 🙂

  2. Helt enig med deg. Ønsker ingen drømmekropp. går tur, men har aldri trent på treningstudio. For å styrke muskelmassen er denne helt perfekt.

 3. Vel jeg har prøvd apperatet og det sier seg jo selv at den isolerer kun magemusklene. Men opplevde at den gjorde det ganske godt faktisk. Fordi som ikke er så glade i situps eller hengende i stang og utføre beinhev så vil jeg argumentere for at den kan være svært effektiv om du bruker den intens 5 minutter daglig kombinert med riktig kost… Helst 10 minutter men ser ikke bort ifra at en kan gå greie resultater på 5. Men at det forbereder kardio er jo bare tull og kjøper heller ikke at den er særlig effektiv på rompa. En må også huske på at du kan stille inn grader på den så en kan justere høyden etterhvert som magen blir sterkere. Magen kan en jo trene hver dag da magemusklene er forskjellig fra andre muskler i kroppen grunnet mere blodgjennomstrømming.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *