JOBBER MOT MÅLET

IMG_0627-001

Da var det søndag igjen !
Ny uke er rett rundt hjørne og det betyr at litt planlegging må til. Jeg elsker å planlegge! Ekstra moro er det faktisk når jeg har en stor kabal som skal gå opp, slik som jeg har den kommende uken.

Målene mine for juni er blant annet fem pullups med 10 kg og 10 chins med 10 kg, så det er det det jobbes på spreng mot om dagen. I tillegg har jeg som mål å øke corestyrken som jeg skrev om tidligere. Jeg håper målene går i boks, men nå får vi se. Jeg trener hvertfall så bra som jeg kan og øker stadig. Sist treningsøkt hadde jeg 19,13 kg i beltet og fem pullups, så det kan gå at jeg klarer målet innen 30 juni. Kjenner jeg kribler i magen bare ved tanken!

IMG_0634-002
IMG_0644-001

Jeg tror på at det å ha mål med det man gjør er veldig viktig, og da mener jeg hovedsaklig mål som går på prestasjon og ikke på utseende. Det er mye lettere å måle styrkeøkning enn det er å måle fremgang rent fysisk. Også er det jo også noe med det at om man presterer bedre og bedre så kommer ofte bedre fysikk med på kjøpet 😉 Kroppsvektsøvelser liker jeg personlig veldig godt og når man kan bruke ekstra vekt er det jo enda gøyere. Dipsbeltet er med både i chins og pullups, og i pushups bruker jeg strikk og vekter for ekstra belastning og mer jevn belastningskurve.

Min treningsuke ser slik ut i grove trekk;
Mandag  ♥ Cardio: Sprintintervall. Styrke: Knebøy, chins, RKC planke m.m.
Tirsdag ♥ Styrke: Hip thrust, pullups, pushups, skuldre m.m.
Onsdag ♥ Cardio: 4-6 km jogg
Torsdag ♥ Styrke: Knebøy, chins, skulderpress, superman i slynge m.m.
Fredag ♥ Styrke: Hip thrust, sumopress, ekstra rumpetrening m.m.
Lørdag ♥ Fri
Søndag ♥ Styrke: Rumensk markløft, pullups, pushups, skuldre m.m.

Her har jeg ramset opp hovedøvelsene, og «m.m» vil  si isolasjonsøvelser og annet «dill». Jeg tror det skal bli en knall bra treningsuke! Har du forresten sett nyhetene fra Adidas som x-life har fått inn? Så mye fint!   Toppen jeg har på meg er fra adidas og shortsen er fra Craft. Deilig at det endelig er varmt nok til å lufta beina litt ☺

IMG_0636-001
Innlegget inneholder sponsorlinker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *