HAVREPANNEKAKER OG VENTESNACKS

IMG_3133

Jeg er svært dårlig på å utforske nye pannekakeoppskrifter og har holdt meg til den jeg er trygg på. Når jeg fikk kloa i havremel fikk jeg endelig en grunn til å prøve noe nytt! Å bruke vanlig hvetemel gir mer kaloririke pannekaker enn med havremel, i tillegg er havremelet mer mettende.

Du trenger;
100 g havremel
30 g proteinpulver
1 most banan
2 egg
Søtning
Kanel og kardemmomme

Bananen kan sløyfes, men den gir veldig mye fuktighet til røra i tillegg til god banansmak. La røra svelle litt før du steker dem i cocosa. Topp gjerne med bær eller peanøttsmør 🙂

Lyst på noe snacks mens du venter på at røra skal svelle? Dypp sukkerfri sjokolade med mandler og havsalt oppi nøttemør. NAM!!  God lørdag !

IMG_3136
IMG_3140

Innlegget inneholder sponsorlinker

3 comments
  1. Haha sjokolade + nøttesmør er min ALLER største svakhet! Så mye at jeg ikke kan ha det i hus, for da blir det hverdagskost. Riktignok mørk sjokolade da. Jeg kan spise det til jeg nærmest besvimer. Mørk sjokolade + peanøttsmør, mandelsmør, eller hasselnøttsmør. Sistnevnte er en drømmekombinasjon. Blir som mørk nutella i munnen – NAM! For alle som sier de blir mette av bare 1 skje peanøttsmør, så skjønner jeg ikke hva de snakker om.. Her går det fort 1 hel krukke!

    1. Det er det eeeegentlig for meg og, hehe 😛
      Jeg jobber med viljestyrken om dagen 🙂 En «positiv» ting er at jeg blir litt dårlig i magen av nøttemsør, så det er det som stopper meg fra å ta mer enn 1 ss 😛

  2. Heldig! Her er det nå gjeninnført god gammel regel nå som ferien er over: nøttesmør er forbeholdt helgekosen! Kan trygt si viljestyrken testes her også..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *