FORM-MENINGER OG PULLUPS UPDATE

11696788_10155767209675646_1598060712_n

Når jeg og Gøran hadde tatt dette bildet i går så ble jeg litt i tankeboksen om jeg skulle legge det ut eller ei. Jeg fikk tanker om at noen kom til å syns at jeg var for dårlig form og at noen kom til å syns at jeg var i unødvendig god form. Folk har jo meninger i alle former disse dager. Jeg vurderte faktisk å ikke legge det ut på instagram nettopp på grunn av disse tankene. Jeg var rett og slett redd for å ikke være som folk ønsker. Men hvor dumt er ikke det egentlig, når jeg tenker meg om? Jeg kan jo aldri gjøre alle fornøyd uansett.

Jeg må være stolt av slik jeg ser ut. Noen syns kanskje jeg er hysterisk, og noen syns kanskje jeg burde tatt et kakestykke ekstra. Hva andre måtte mene er faktisk helt umulig å ta stilling til! Jeg velger å vise dette bildet med stolthet. Nei, jeg er ikke super rippa men jeg har heller ikke bilringer. Men – jeg føler meg faktisk vel i mitt eget skinn og jeg jobber hardt for det. Uansett hvordan dere ser ut for andre – husk på at det er hva du selv føler som er viktigst!

Over til noe helt annet…

I går testet jeg pullups med 10 kg og innbilte meg at målet var 5 reps. Grunnen til dette var at loggboka mi lå igjen på Shapes, så jeg fikk ikke sjekket opp i det. Hadde jeg visst at jeg skulle ha 7 reps så hadde jeg kanskje klart å «kvinne meg opp» til det! Ærk, så kjedelig. Da får jeg bare prøve igjen 30 juni, det er siste sjanse. Teknikken er ikke mye fin her, men jeg kommer meg opp!! Av og til er det tross alt det viktigste, eller hva 😉

Hvordan ligger dere an på med #julieschallenge ? Er det nye rekorder på chins, pushups og løping på dere? 😉 Har du ikke fått med deg utfordringen så kan du lese om den her. Vinneren trekkes 30 juni.

God mandag 🙂

6 comments
 1. Drit i janteloven da! Jeg syns både du og Gøran er i rå form, det er sommer, hvis det fram! ;-D

  Er eeeeegentlig ikke med på challengen, men har min egen lille Challenge på gang. Jeg har som mål å bli sterk i chins med nøytrat grep og dips, samt militærpress og eksplosive pushups med klapp.

  På fredag, som da i grunnen var nr 2 jeg har gjort, men med 3 ukers mellomrom fra forrige. Jeg ligger på 5kg både på dips og chins. I dips tok jeg 4 x 6, på chins tok jeg 5 sett med repetisjonsantall 5, 4, 5, 4 og 3. Skal nevne at jeg har vært uten koffein i 2 uker. I militærpress gikk det bedre, 30 kg, 5, 4, 5 og 4, med tanke på at jeg kun har trent med 27,5kg det siste året en gang iblant, og eksplosive pushups med 7, 6, 6 og 5.

  I dag drakk jeg en stoooooor kaffe før trening. Fikk skikkelig kick, hehe. Chins 5 sett med 5kg ble 6, 6, 6, 5 og 4 + et sett på 10kg med 2 reps faktisk, som jeg ikke har prøvd meg på siden i fjor en gang. Dips 4 sett ble 8, 6, 8 og 8, og en med 10kg ble 3 reps, hundre år siden. Militærpress 30kg ble 3 (sliten etter benkpress jeg tok rett før), 5, 6 og 4. Eksplosive pushups ble 7, 7, 6 og 9 🙂

  Det går oppover og det er så gøy! Gøy at man er sterk!

  1. Tusen takk for det Kristin! 😀

   Wow, så gøy!! Lite føles bedre enn å virkelig drepe treningsøkta 😀 Du er jo råsterk! 😀

 2. Wow! Du har all grunn til å vise frem slike bilder, du burde være veldig stolt!! 🙂

  1. Tusen takk Martine, så utrolig koselig at du syns det! 🙂

 3. Er helt enig i det du sier! Det viktigste er hva DU SELV syns om deg 🙂

  Jeg syns challengen gikk bra! Den kicket meg ut døren! 😀 Veldig positivt. Og selvom pulsen var skyhøy enkelte ganger og det var tungt så kom jeg meg igjennom det. Fikk til og med kjæresten med ut og! 😀
  Resultatet mitt ( om du ser bortifra sist løping som ble dårlig :/ ) ble;
  Løp 16.juni; 34.47min Maksfart; 11.8km/t
  Løp 19.juni; 31.38min Maksfart; 13.0km/t
  Løp 23.juni; 30.44min Maksfart; 12.9km/t
  Og løp #4 snakker vi helst ikke om, hehe! 😀

  Men takk for ett spark i rævva! 😀
  Mens vi snakker om løping, har du tips til å forbedre makspuls under løping? Event. trene seg til bedre puls? Og uttøying? ( er sliten i bena enda etter løpingen :/ )

  1. Wow Therese, så kult!! 😀
   Du har jo virkelig fått god fremgang her. Moro å se 🙂

   Til spørsmålet ditt: Intervaller er en fin måte å forbedre kondisen på. Max innsats over kort tid etterfulgt av pause.
   Når det kommer til uttøying anbefaler jeg bare det dersom du er så stiv at det plager deg i hverdagen eller hindrer deg i å gjøre noe 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *