BEVIS PÅ HVOR LITE VEKTA HAR Å SI

IMG_0050-001

Jeg fikk dette bildet tilsendt av en tidligere kunde av meg som viser fremgangen hennes fra februar til nå. Hun har gått fra 59/60 kg til 63 kg, og ser dere hva som har skjedd? Fettprosenten er redusert! Ja, hun har jobbet hardt med både trening og kosthold men også skeiet ut i sosiale settinger nå og da. Kontinuitet og godt arbeid kan gi resultater som dette.

Jeg har sagt det en million ganger, både her på bloggen og på jobb på Shapes. Vekta har INGENTING å si. Den sier deg null og nada om hvordan du ser ut. Om du skulle brukt «sunn fornuft» så skulle man tro at vekten på bildene var motsatt, eller hva?

Lav vekt betyr ikke god form. Mindre vekt betyr ikke at du ser bedre ut. Du kan faktisk gå OPP i vekt og se enda råere ut enn før!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *