HINDRER TANKENE DEG I Å LYKKES ?

 

271854-1-1371456318971Tights // Topp (sponsorlinker)

Er du som meg, ønsker at ting skulle skjedd i forige uke?

Jeg er utålmodigheten selv, spesielt når det kommer til meg selv og kroppen min. Dere husker kanskje at jeg skrev om dietten min som ikke gikk som jeg ville og kroppen som streiket. En slik situasjon blir en minikrise for en utålmodig sjel, og det er da det gjelder å jobbe med selvutvikling. Tålmodighet er en kunst.

Jeg bestemte meg for å lytte til kroppen og det den prøvde å fortelle meg. «Jeg trives ikke, du stresser meg». Hadde den hatt en stemme så hadde den antakelig sagt nettopp det. Å plage seg selv med tankekjør på hva som kan være feil, hva jeg bør gjøre anderledes og hva jeg skulle gjort hjelper ingenting. Kroppen hører det du sier til deg selv. Jeg tror psyken og fettforbrenning henger veldig sammen.

Jeg tok meg en tur til legen for å sjekke om jeg feilet noe galt siden ingenting skjedde, selv med kaloriunderskudd og bra trening. Jeg  sjekket meg for laktose og glutenintolleranse, stoffskifteproblemer og på verdier av kalsium og jern blant annet. Alt var helt perfekt. Da slo det meg – det er hodet mitt som ødelegger hele greia. Jeg må lære meg å gi hodet en pause. Jeg skrev noen linjer i et worddokument;

Jeg er bra nok 
Vinnere gir seg ikke
Jeg gjør det som skal til 
Motgang gjør meg sterkere
Nå får jeg testet tålmodigheten
Nå får jeg øvd på å stole på meg selv
Nå får jeg øvd på å stole på kroppen min

Dette ble en fin trapp av postitiv innput. Akkurat det jeg trengte.  Resultatet? Det ble dropp på målebåndmålingene og vekt.
Jeg lærer stadig, og dette skal jeg ta med meg videre. Husk det jenter og gutter; The body achieves what the mind believes

10 comments
 1. Herlig! Tankene mine hindrer meg virkelig av og til, men det er også tankene som hjelper meg. Flotte ord fra en klok kvinne 😀 Ha en strålende dag.

 2. Hei Julie 🙂
  Du, jeg fikk en matplan av deg for lenge lenge siden. Mye skjedde i livet mitt på det tidspunktet så jeg fikk aldri starta på den.
  Nå derimot er jeg ferdig med en graviditet og klar til å starte på ny giv!
  Du skreiv opp måltid 1, 2, 3 og 4, også skrev du opp dagsmenyer for en uke.
  Det jeg plutselig kom til å lure på er om jeg kan ta måltid 1 fra mandagsoppsettet, måltid 2 fra onsdagsoppsettet, måltid 3 fra tirsdagsoppsettet osv?
  Du satt også opp en 3 splitt til meg, anbefaler du ennå dette eller ett fullkroppsprogram?
  Er veldig fornøyd med oppsetta dine, aldri spist så mye mat og gått ned i vekt før! 🙂

  Klem fra meg 🙂

  1. Hei ! 🙂
   Du kan mikse så mye du vil så lenge du har måltid 1,2,3 og 4 hver dag 🙂
   Om en 3-splitt eller fullkropp er best for deg akkurat nå er vanskelig for meg å si så lenge jeg ikke vet noe mer om din situasjon, form og måltsetning nå enn det du forteller 🙂

   1. Form: ikke eksisterende i det hele. Har ikke trent på ett-to år.
    Situasjon: Småbarnsmor med mye overskudd, tok keisersnitt for 5 uker siden så må roe ned en liten mnd til.
    Måksetning: Bli sterk, fit, stram, fornøyd med meg selv. Få en god holdning, ha overskudd og energi i hverdagen 🙂

    1. Om du skal ha f.eks 3 økter i uken så kan du godt ha 1 overkroppsøkt, 1 underkropp og en fullkropp.
     8-10 reps og 4-5 sett pr.øvelse på overkropp og underkropps øktene, 10-15 reps og 3 sett pr. øvelse på fullkroppsøkta. 🙂
     Om du ønsker nytt oppsett er det bare å maile meg, da får du det helt tilpasset med øvelser og sett/reps 🙂 din.pt@live.no

     1. Tusen takk for svar 🙂 Kontakter deg nok snart, må bare få klarsignal av lege til å begynne å trene igjen 🙂

 3. Gang på gang får jeg en tankevekker av innleggene dine. Kloke ord! Så var du utrolig nydelig på bildet 🙂

 4. ser du må male rekkverket 🙂

 5. Kanskje det er derfor jeg heller ikke får de resultatene jeg vil. Når jeg trente lite og gikk mye en uke, og tenkte at jeg dreit i det fordi jeg hadde ikke så mye tid som jeg ville, DA gikk jeg ned en kg.

  Tror jeg må lære meg å slå av hodet og alle de hundre tusen tankene som surrer i en gang.. Hadde jeg bare enda funnet ut hvordan jeg skal klare det 😮

  1. Nettopp ! ;))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *