KUNSTEN Å TA FRI

Jeg er litt midt mellom feriemodus, zombiemodus og jobbmodus for øyeblikket. Et veldig merkelig modus. Jeg får gjort all jobb som jeg pleier, men tankene ellers seiler sin egen sjø. Trening er det siste som frister og å planlegge noe (som vanligvis er min ting!) faller meg ikke inn en gang. Jeg er rett og slett i en liten rar boble om dagen.

IMG_2940-001

I og med at motivasjon og treningslysten er på bånn for øyeblikket så vurderer jeg å ta meg fri noen dager til. Jeg har ikke hatt noe form for treningsfri på over to år, bortsett i fra uken jeg nettopp hadde i nord. Kanskje jeg bare skal følge lysten og trosse fornuften? Vi får se.

Det var uansett en knall god økt jeg hadde i går før jeg reiste til Byremo, her jeg er nå for noen flere feriedager. Vi hadde en fellestrening med jentene i team Shapes og stemningen står alltid i taket. Er det noe som gjør meg i godt humør og får meg til å gi det lille ekstra så er det disse fantastiske jentene. Trening sammen med andre er nøkkelen når man er litt demotivert!

Kanskje litt mer fri fra planlegging er noe som kan være bra for meg? La kontrollfreaken få litt ferie. Om det blir noe trening den neste uken så får det bli på lyst. Det er rart å skulle slippe kontrollen, men jeg tror faktisk jeg har sabla godt av det.

Hvordan gjør du det med treningen i sommer?

7 comments
  1. Jeg har kalenderen min som henger på kjøleskapet og er strålende fornøyd om den får 4 røde kryss ( treningskryss ) hver uke. Mer enn det stresser jeg ikke. Og jeg stresser ikke med at jeg MÅ trene på senteret. Kan ta en LIKEGOD økt hjemme på 30min. som på senteret 🙂 Tankene på at jeg BURDE trene mer ligger der jo såklart, men jeg nøyer meg med 4g.i uken..og så koser jeg meg nå som det er ferie. Hverdagen kommer fort nok tilbake, og da er det back in buisness 😀 NYT ferietiden! Du sier jo alltid at kroppen har godt av det, så kanskje lytte til dine egne råd? 😀 Hehe..

    1. 4 økter i uken er jo knall bra Therese:) Bare det å være i bevegelse er positivt tenker jeg 🙂
      Takk for oppmuntring og påminnelse! Det trengtes 🙂

  2. Lytt til magefølelsen:) Jeg hadde akkurat 8 dagers treningsfri (med en fjelltur i løpet av de dagene), har hatt mye annet å styre med, og er SÅ glad for at jeg valgte å ta en pause! Første treningen var herlig, og formen var absolutt på plass, tror bare jeg hadde godt av det. Skal nå på ferie, og blir noen turer i uken, men den skal NYTES uten å tenke på de vanlige treningene:)

    1. Jepp,det er så sant! Ofte kan det bare være positivt å ta en pause.
      Kos deg masse på ferie og NYT! 🙂

  3. Nyt ferien! 🙂

    1. takk, det skal jeg prøve på 🙂
      God sommer videre til deg! 🙂

  4. Godt at vi er flere 🙂 kroppen har tatt seg en real ferie, selvom hodet fremdeles har lyst. Jeg tenker jeg henter meg inn igjen snart, og enn så lenge får jeg nøye meg med litt sporadisk trening. Jeg tenker, hva er det værste som kan skje? Litt ekstra fett kanskje, som jeg mest sannsynlig ikke vil legge merke til, og som går bort igjen straks rutinene er på plass 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *