3 TIPS PÅ VEIEN NED I FETTPROSENT

IMG_3557

1. Sliter du med sult og slapphet? Før du gjør noe med matinntaket bør du sjekke om det er din mentale innstilling som spiller inn og sliter deg ut. Er man negativt innstilt på diett og ser på det som et slit og et strev så blir det aldri hyggelig å ha et mål. Se på dietten som et nyttig verktøy som må til for at du skal komme til mål. Om din mentale innstilling er på topp, da kan du heller prøve deg frem med endringer i kostholdet. Mer fett -> mer metthetsfølelse. Mer karbohydrat -> mer «trykk» og energi (dette gjelder dog ikke alle. Prøv deg frem).

2. Sliter du med å følge planen fordi «livet skjer» og ting kommer i veien? Legg større fokus på planlegging. Ingen unnskyldning er god nok dersom du virkelig har bestemt deg. Ikke la slapphet på planleggingsfronten ødelegge fremgangen din. Sett deg ned å planlegg uken på søndag kveld. Jo mer detaljert plan, jo lettere er det å følge.  Gjør det enkelt for deg selv å velge rett fra dag til dag.

IMG_3539

3. Sliter du med søtsug og cravings? Finn nødløsninger med lite kalorier eller «lur» deg selv ved å velge mat som metter mer. Lavkalori gelè (oppskrift), stivpiskede eggehvitter og funlight gelè er gode eksempler på snacks du kan ty til i nøden. Det beste er likevel å velge mat som metter til måltidene dine. Øk mengden grønnsaker, velg potet eller gulrøtter fremfor ris/pasta, lag fluff av frosne bær og dropp matvarer som trigger deg til å spise mer (typiske eksempler; peanøttsmør, sukkerfri brus). Igjen – gjør det enklere å følge planen ved å legge til rette for deg selv!

Sist men ikke minst – HUSK AT DU HAR VALGT DETTE SELV ! Om du ikke takler å ligge i kaloriunderskudd og blir i dårlig humør av det – gjør menneskene rundt deg en tjeneste å finn på noe annet 🙂

1 comment
  1. […] AV FETTPROSENT 3 tips på veien ned i fettprosent Matvalg for redusert fettprosent Mindre magefett «Fat attack» – dette må du ikke […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *