DET ER FAKTISK OK

Jeg tror mange av bekymringene våre oppstår fordi vi tror at ting vi føler, gjør eller opplever ikke er ok, selv om det kanskje er det. Vi tror vi ikke burde føle slik eller ikke burde gjøre slik. Hvem bestemmer egentlig hva som er riktig ?

IMG_3764

Det er faktisk ok å ikke ha lyst til å dra på trening av og til
Uansett om det ser ut som fitnessfolka er blodmotivert hver dag, og kanskje de også er det, hvem vet – det betyr uansett ikke at det er noe galt i å være demotivert av og til. Ikke forvent av deg selv at du skal være supergira hver eneste dag. De aller færreste er det.

Det er faktisk ok å – som jeg skrev på fredag – ha cravings på noe annet enn sunn mat
Det hender oss alle, så hvorfor skal vi føle oss dårlig fordi vi har lyst på noe annet enn #fitfood og #fitlifedinner ?  Du skal like maten du spiser til hverdags, men og av og til få lyst på noe usunt, det er helt normalt og helt ok.

IMG_3755-001

Det er faktisk ok å bli litt lei av alt sammen
Dette har jeg lært i sommer. Helt ærlig så har jeg aldri vært demotivert over lang tid før når det kommer til trening, men nå har jeg vært det i over en måned. Om det frustrerer meg? Ja. Om jeg er litt redd for at det vedvarer? Ja. Men er det ikke ok å ha dårlige perioder? JO! Jeg er et menneske!

Det er faktisk ok å ikke føle behov for å bli fitnessutøver eller lik fitnessdamene på instagram
Om du liker deg selv som du er eller bare trives med en «normal» kropp uten synlige blodårer og kutt i låra så er det også helt ok. Husk å ikke la deg presse til å ha et mål du egentlig ikke har lyst til eller har glede av.

IMG_3758

Er det ikke noe deilig med den setningen folkens – DET ER FAKTISK OK! Uansett hva du føler på, tenker eller gjør. Gi deg selv litt fri fra press, mas og jag. Det er ok å være deg akkurat som du er og med alt du føler og tenker på.

\\\ Hele antrekket mitt fra Better Bodies er på tilbud nå. Dette er en av favroittene i treningsgarderoben min og de er så godt brukt at du vil ikke tro det en gang! Du finner tightsen her i flere farger og toppen her i flere farger. (adlinks) Better bodies er virkelig et merke jeg går god for og som har god kvalitet, selv etter mange vask.

God søndag folkens – ta vare på dere selv !

3 comments
 1. For et fint innlegg. Tusen takk for insirerende ord. Jeg har knapt droppet en økt ever, enda jeg i lang tid har gruet meg til alle og er sliten og lei. redd for at jeg skal slutte for alltid his jeg dropper en mandags-beindag f.eks. ha trent i mange år så oddsen for å slutte å trene er liten men..

  skriv gjerne flere innlegg om denne typen ting. hvor lenge kan du droppe trening og med riktig kost ikke ødelegge noe

 2. For et fint innlegg. Tusen takk for insirerende ord. Jeg har knapt droppet en økt ever, enda jeg i lang tid har gruet meg til alle og er sliten og lei. redd for at jeg skal slutte for alltid his jeg dropper en mandags-beindag f.eks. ha trent i mange år så oddsen for å slutte å trene er liten men..

  skriv gjerne flere innlegg om denne typen ting. hvor lenge kan du droppe trening og med riktig kost ikke ødelegge noe

  1. Så bra du likte det! 🙂
   Jeg er sta selv også, så jeg skjønner hva du mener. Jeg tror nok det er en god ting å være sta (det får oss tross alt av sted på trening:)), men samtidig tror jeg det er viktig å ikke kjenne på skam for at man av og til faktisk ikke har lyst i det hele tatt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *