TRENINGSPLAN FOR UKEN

IMG_3833IMG_3824

Mandag igjen. Som tiden flyr!
Jeg starter uken med tidenes gangsperr etter beintreningen i går som gikk over alle støvleskaft. Utrolig deilig følelse å endelig få utført en treningsøkt med hundre prosent fokus, helt i min egen selvsadistiske verden. Når man har hatt en rekke middelmodige og dårlige økter så setter man ekstra pris på en økt av den kaliberen jeg hadde i går.

Jeg håper standarden er satt for den kommende uka etter økta i går. Sprintintervall er allerede utført og utover det ser planen for uken slik ut;

Mandag – sprintintervall
Tirsdag – styrke helkropp
Onsdag – styrke helkropp
Torsdag – sprintintervall
Fredag – styrke helkropp
Lørdag – styrke helkropp
Søndag – styrke helkropp/Kjerag

Om det blir tur til Kjeragbolten på søndag så utgår styrkeøkten. Vi må se an været litt. Noen som har gått opp dit og har noen nyttige erfaringer? Bekledning/fottøy/niste ?

IMG_3818 IMG_3841

Dagen kunne nesten ikke fått noe mer effektiv start. Ikke bare har jeg løpt sprintintervaller, jeg har også hørt på podcast med Layne Norton om periodisering av treningen samtidig som jeg fikk rulla litt. Stjerne i boka til meg selv for effektivitet og smart multitasking!

På toppen av all effektiviteten så klarte jeg å sette sammen et antrekk, helt uten å tenke meg om, som matchet neglelakken jeg tok på i går… Små gleder i hverdagen! Shorts fra Craft og topp fra Better bodies. (adlinks). Dette jo bare bli ei god uke 😉

God mandag folkens!
Sett standarden for uka!

6 comments
 1. Hvor mange øvelser tar du pr muskel gruppe når du har helkropps økter?

  1. For øyeblikket har jeg pullups/chins for rygg, pushups for bryst, skulderpress/sidehev/facepulls for skuldre og hip thrust for rumpe, i tillegg til 2-3 isolasjonsøvelser for rumpa og 1 øvelse på mage. En ren beinøkt med høyt volum har jeg ca hver tiende dag. Jeg skal ikke bygge noe mer masse noe annet sted enn rumpe for øyeblikket, derfor har jeg relativt lite volum generelt sett 🙂

 2. Hvordan legger du opp øktene dine (hvilke øvelser osv), når du har 4-5 styrkeøkter på en uke? Har du samme øvelser hver økt, eller variasjon? 🙂

  1. I og med at fokuset mitt for øyeblikket kun er styrkeøkning i pullups og pushups, samt å bygge rumpe så består øktene mye av pullups/chins for rygg, pushups for bryst, skulderpress/sidehev/facepulls for skuldre og 1-3 rumpeøvelser. I tillegg har jeg da en ren beinøkt med høyt volum ca hver tiende dag 🙂
   Dette er dog veldig tilpasset meg og det jeg ønsker akkurat nå (med det i bakhodet at jeg er litt demotivert) 🙂

 3. kan du gi en detaljert beskrivelse av sprintintervall? oppvarming, teknikk, drag etc 🙂 lyst å begynne selv

  1. Her har jeg skrevet om oppvarming: http://julierafoss.com/?p=6459
   og her har jeg logget en av mine egne økter: http://julierafoss.com/?p=6945

   Kult at du vil begynne du og! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *