Fra 91 til 70 kg

1012315_10151445006876574_1230812463_n
For ca et år siden utfordret jeg min datter som er utdannet personlig trener, til å hjelpe meg i min kamp mot kiloene.
Jeg sa til henne at dersom du klarer å hjelpe meg, så er det håp far alle. Grunnmuren for min del har vært å vite at min personlige verdi er konstant, uavhengig av om jeg er feit eller slank eller ung eller gammel, høy eller lav som Julie skrev om på bloggen sin.

Jeg hadde prøvd å slanke meg i mange år uten hell med flere typer kurer og dietter. Kroppen min så ikke ut til å respondere på noen ting. I oktober i fjor fikk jeg en kostholdsplan av Julie som var tilpasset meg om min svært inaktive hverdag. Jeg var 100 % motivert og fulgte den. Resltatet kom fort, jeg tok av meg de første kiloene og ble så oppmuntra. Reiste på ferie til både Israel og Gran Canaria, men veknedgangen stoppet ikke på grunn av det. Jeg fikk en ferieplan som jeg kunne bruke på ferie, med maten som var tilgjengelig der.

Jeg svømte, gikk tur og koste meg og tenkte ikke på slanking. Jeg kom hjem fra ferie og var jeg klar for trening. Min mann og jeg meldte oss inn på Shapes Fitness når vi kom hjem, og jeg bestemte meg for å ha en PT -time i uka med Julie .

quote

Jeg hadde en drøm om å komme ned i 7o kilo som er trivselsvekta mi, og der er jeg nå.  Jeg har fått et nytt liv. Jeg er et gladere og mer tilfreds menneske å være rundt. Ting er blitt lettere og jeg opplever å gjøre framgang på treninga. Det som er anderledes for meg denne gangen, er at jeg ikke er stressa, jeg gjør dette for meg selv, ikke for noen andre.  Har fått gode råd fra Julie som har betydd masse. Som å ha fokus på rett ting.

Jeg har følt meg vel hele tiden og har ikke slitt med utmattethet og sult, som man ofte gjør når man slanker seg. Det har gått fint hele veien og jeg har hatt det bra! Jeg er så fornøyd. Kroppen min trives med god og sunn mat. Før spiste jeg ikke så mye, men jeg spiste feil.  Derfor har det betydd masse å få en kosplan som er tilrettelagt for meg. Jeg er min datter evig takknemlig for kostveiledninger og treningsveiledning, hun er en oppmuntrer og har hjulpet meg å tenke rett, og å kvitte meg med tankemøster som en fort bil bunnet av. Saken er den, at det er kun meg selv som kan gjøre forandringene når jeg har fått oppskriften.

Er det håp for meg, er det håp for hvem som helst. Min drøm som jeg har sett for meg, er blitt virkelighet , nå hopper jeg av glede.

Desktop60

Ønsker du en livsstilsendring som Anne Grethe har hatt? Ønsker du å komme ned i din idealvekt på best og tryggest mulig måte? Da kan du kontakte meg på din.pt@live.no for mer info.

1 comment
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *