GRESK MATINSPO

Er det noe jeg elsker med ferier så er det maten. Jeg blir så inspirert til å prøve nye ting når jeg kommer hjem! Etter Thailandturen vår i fjor ble jeg helt hekta på eksotiske smoothier og nå som vi har vært på Skiathos er jeg helt salatfrelst. Man kan virkelig få mye smak i en salat om man bare vil.

Jeg kjøpte med meg litt forskjellige krydder hjem, blant annet salatkrydder. Dette passet perfekt i denne greskinspirerte salaten. Den eneste jeg manglet var ferske oliven. Det blir med neste gang !

IMG_4460 IMG_4461

Tre ting er musthaves i en greskinspirert salat – soltørket tomat, fetaost og oliven. Som sagt ble ikke oliven med denne gangen, men det smakte himmelsk og gresk likevel. Sammen med tunfisk og egg ble det en helt super lunsj. Av grønt brukte jeg kinakål, ruccola og vårløk. Det setter virkelig smak.

Her er også et perfekt eksempel på hvorfor jeg ikke er en matblogger. Jeg kan dandere det fint på tallerkenen om jeg vil, men som regel glemmer jeg det helt bort, og det blir seende ut som på det nederste bildet. Da er det plutselig ikke noe å ta bilde av lenger. Det meste jeg spiser ser enten ut som oppkast eller som en restefest – med andre ord, ikke helt bra bloggmateriale. Jeg syns faktisk det smaker bedre når maten er «grausa» i sammen og ikke er perfekt dandert, er det bare meg? 😉 Dessuten er jeg veldig ofte så sulten når jeg har laget mat at det å ta bilde av den er det siste jeg tenker på, haha.

God onsdag folkens!

IMG_4466 IMG_4471

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *