VINNER AV CHALLENGE OG NY KONKURRANSE!

Da er vi ved veis ende med september måned. Det betyr to ting. Nr. 1: målene for måneden skal være i boks. og nr. 2: Vinneren av #Julieschallenge skal kåres! Vinneren får som dere vet, et 4 ukers skreddersydd treningsprogram.

Jeg har sett gjennom alle bildene og videoene deres og jeg må si at det er utrolig moro å se hvor hardt dere står på og trener. Jeg blir så inspriert! Vinneren denne måneden ble @mina.trening , og dette bildet trakk jeg ut som vinnerbildet. Rett og slett fordi hun vant treningshjertet mitt med en bicepsflex og rosa overdel! 😀

Desktop10
Er vi klare for en ny utfordring for oktober da, dere?
Jeg kjører to forskjellige slik at dere kan velge den som passer dere best:
1. Ny personlig rekord i enten pushups, chins, pullups, dips eller omvendt roing. Du velger selv om du vil gå for antall reps eller med ekstra vekt.
2. Ny vektrekord i hip thrust eller glutebridge på 10 repetisjoner.
Du kan selvsgat velge begge deler om du ønsker det.

Det du må gjøre for å delta er å først og fremst trene og gå all inn for den av utfordringene du bestemmer deg for. Også må du bruke hashtaggen #julieschallenge på instagram. Du trenger kun å bruke hashtaggen når du legger ut bilder som har med utfordringen å gjøre, men jo oftere du bruker hashtaggen, jo større sjans har du for å vinne 🙂

Ønsker du ekstra vinnersjanse? Tag meg i bildet ditt med @pt_julie 😉

Bloggbilder3

Vinneren kåres 31 oktober, og vinneren får som alltid et 4 ukers skreddersydd treningsprogram. GLEDER MEG til å se bildene og videoene deres! 😀

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *