RESULTAT FOR SEPTEMBER OG NYE MÅL

IMG_4820

1 oktober er her!
Da må vi jo bare få satt oss mål for den nye måneden, eller hva? Jeg regner med dere som har blitt med på #julieschallenge allerede har gjort det, så da er det bare meg igjen. Målene for september ble rett og slett knust, og jeg er så sinnsykt fornøyd! Ja, det mener jeg er lov å si. Jeg har slitt og jobbet for det, og da er det ekstra moro når det går i boks.

Målene mine for september var som følger:
Pullups – 20 kg, 4 reps
Militærpress – 35 kg, 10 reps
Hip thrust – 145 kg, 10 reps
Sprint – 25 km/5, 10 sek

Her har jeg pullupsene på film. Ikke noe glansbilde av en teknikk, men jeg fikk det opp! 🙂

Både militærpressen, hip thrusten og sprinten gikk også i boks med god margin. Faktisk godt innenfor månedsslutt også. Veldig fornøyd med egen innsats og fremgang! 😀

I går skrev jeg ned nye mål for oktober.
I og med at jeg ikke har noen mål om å bli noe særlig større i form av muskelmasse må jeg ha noe annet å trene for. Styrkeprestasjon syns jeg er knall moro, spesielt med kroppsvekt. Men så tenker jeg at kanskje det kan være lurt å gjøre noe helt annet for en gangs skyld? Jeg har rett og slett mikset opp med litt forskjellig for oktober!

IMG_4817

Mål for oktober:
Dips – 25 reps med kroppsvekt
Pullups – 6 reps med 20 kg
Militærpress – 6 reps med 40 kg
3 km løype – ny tidsrekord (ikke nedskrevet i boka enda)

Dere som følger meg på instagram fikk sikkert med seg at jeg har begynt å trene dips igjen etter et helt år uten. Nå som det går helt smertefritt og skuldra kjennes bra ut vil jeg prøve meg på å nå min gamle personlige rekord. 30 reps er hovedmålet, men vi må ta det gradvis. I tillegg har jeg 4 kg mer i kroppsvekt nå enn da jeg satte rekorden, så det får ta den tiden det tar. Joggemålet gleder jeg meg til å begynne på. Det passer perfekt å ta seg en tur i løypa jeg pleier å bruke på vei hjem fra jobb. Nå er det evigheter siden jeg har jogga, men det skal jeg klare! 🙂

God torsdag !

3 comments
  1. Godt jobba Julie =) Det er så motiverende å følge med på deg og målene dine. Trur jaggu jeg må sette meg ned å skrive ned noen egne mål får måneden =)

    1. Tusen takk! 😀
      Kult å høre at jeg kan motivere 🙂 Å ha konkrete mål syns jeg er alfa omega. En ekstra god grunn til å komme seg på trening å gi på 🙂

  2. Hvordan jobber du deg mot målene?:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *