4 INGREDIENSER – SUPERDIGG MIDDAG!

IMG_4765

Jeg kan bare starte med å si at dette tipset er stjålet fra Pt-Pia! Så jeg er ikke mesterhjernen bak dette 🙂 Det var likevel så godt at jeg bare må dele det med dere. Utrolig lettvint og samtidig veldig godt.

Du trenger: kylling, pesto, mozarella, tomater og valgfri salat om du vil. Jeg krydret i tillegg med fersk basilikum.

Legg kyllingen i en ildfast form. Smør på masse pesto, legg på tomat og basilikum og topp med mozarella. Salt og pepper kommer også godt med. Sett i ovnen på 180 grader i 35-40 min. Der har du middagen klar! Mens du venter på kyllingen kan du koke ris, pasta eller poteter, eller gjøre klar hvitløksbaguetter for eksempel.  Enklere blir det ikke ! 😉

IMG_4743 IMG_4752 IMG_4753

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *