«FØLER» DU FOR MYE?

IMG_4181

«Jeg føler ikke det skjer noe»
«Jeg føler ikke jeg får noe fremgang»
«Jeg føler det tar for lang tid»

Har du sagt eller tenkt en av de tre setningene?
Det kan være lurt å legge følelsene litt på hylla når det kommer til trening og kosthold. Rett og slett drite litt i hva du føler, og bare gjøre det du vet er fornuftig for å nå målet ditt. Av og til føler man seg dritt, av og til føler man seg feit og av og til føler man seg skikkelig hengslete. Du kan ikke forvente at følelsene dine skal stemme overens med virkeligheten til en hver tid. Du er jo ikke hengslete og feit om hverandre annenhver dag, eller hva? Det er jo ikke slik at du har fremgang på mandag og at ting går bakover på onsdag, selv om du kanskje føler det slik?

IMG_4174 IMG_4172-001

Feel less, do more. Av og til er det det som må til for å fortsette en produktiv prosess på veien mot mål.
Det kan skje fremgang og bra ting selv når du føler det motsatte. Fokusèr mer på å prestere bra på trening og ta smarte valg i matveien som du vet er bra for deg. En rekke gode valg vil gjøre det jevnt over mer tilfreds og vil ta deg nærmere målet. Hva du føler fra dag til dag er egentlig litt likegyldig. Sett øynene på målet ditt og kjenn heller bedre etter på om du gir alt du kan 😉

God fredag !

3 comments
  1. Kloke ord! Er så bra du setter ord på ting, «uten filter»:)

    1. takk for det ! 😀

  2. herregud som jeg trengte å lese dette nå.. haha det er jo så sant.. nei på tide å legge følelsene litt igjen utenfor treningsstudioet!! godt tips.. 🙂 digger din rett frem måte å være på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *