DAGENS FORM


Desktop62

Topp // Sportsbh // Tights(tilbud nå!!)
Sponsorlinker

Dette er slik jeg ser ut nå (bildet er forøvrig et par dager gammelt)
Fortsatt ganske soft, softere enn jeg liker å være. Men-
Ting skjer, sakte men sikkert og det er helt ok. Jeg funker ikke på skippertak-dietter, for min del er det dømt til å gå i dass. Man lærer seg selv å kjenne etterhvert, og en ting er sikkert. Kroppen min misliker stress av alle slag . Jeg spiser etter biorytmedietten og trives veldig godt med det. Det er likevel mulig det blir noen endringer på det etterhvert.

Jeg trener fire styrkeøkter i uken nå. To av øktene avsluttes med sirkeltrening. I tillegg går jeg rolige turer på 45-60 min 3-5 ganger i uken, litt varierende. Jeg begynner å merke det på magen, den tightes mer og mer inn, noe jeg elsker. Når kroppen min ikke trives så er det magen det går ut over, så nå virker det som ting fungerer bra. Linjene begynner å vises under t-skjorta. Ubeskrivelig digg følelse 🙂 I’m on my way ! Det skal sies at helgen satte sine spor, og vekten har ikke helt stabilisert seg enda.. Men det var så gøy på lørdag at det er faktisk verdt et par-tre-fire dager med litt ekstra vannvekt 🙂

3 comments
  1. Skal du stille igjen til høsten? Hva er grunnen til at du går på diett nå? =)
    Jeg skal til Kreta i en uke og lurer på hvor mye en ferie kan ødelegge det å gå ned i fettprosent? Ska prøve å få trent, men har litt lyst å skeie ut..

  2. Du ser flott ut Julie! 😀

  3. Så flott du er Julie 🙂 Virkelig et supert forbilde!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *