HAR DU LÅST DEG FAST ?

Innlegget inneholder reklamelenker

IMG_4963

Hvis du følger et treningsprogram eller har en rutine på det du gjør på gymmet, har du tenkt over hvordan fremgangen er? Har du tenkt over om du bare gjennomfører det som står eller om du faktisk legger inn innsats for å bli bedre og bedre på det du gjør?

Programmet ditt sier for eksempel 3 serier og 10 repetisjoner på en øvelse. Du finner en vekt du tror passer til det repsantallet og kjører på. Når du har kommet til den tiende repetisjonen kjenner du at du kunne klart mer. Stopper du da på ti siden programmet sier det, eller tyner du ut tre-fire reps til?

IMG_4974

Det er viktig å huske på at det som står oppført i et program skal si noe om hvor tungt det du gjør skal være. Står det ti repetisjoner så er det meningen at vekten du da jobber med skal være såpass tung at det er en utfordring å fullføre. Dersom du låser deg fast i tallene å glemmer og faktisk kjenne etter kan du gå glipp av god del treningseffekt.

Sier programmet ti repetisjoner og du klarer tolv reps med den vekten du har valgt, da er det på tide å øke vekt. Ikke stopp på ti bare fordi det står i programmet. Klarer du flere reps enn det som står – husk å øke vekten!

IMG_4972IMG_4964

Så en liten søndagsanmeldelse!
Tightsen på bildene er blant nyhetene fra merket ICanIwill. Den er høy i livet med snor som kan strammes. Den er super elsastisk og utrolig behagelig i stoffet. Jeg tester mange tightser og er kresen på stoff, men dette er et av de bedre. God og bred linning og ekstremt kult mønster (det gjelder forøvrig alle sammen fra ICanIwill!) trekker også veldig opp. Jeg bruker normalt sett S i tights men gikk for M i denne, noe som passet meg veldig fint. Genseren min finner du her. 

Nyyyyt søndagen folkens!  – og husk å øke vektbelastningen når du kan! 😉

2 comments
  1. Hei! Ble litt nysgjerrig på tightsen siden du skriver at den er veldig elastisk og høy i livet..; Hvordan tror du den vil passe meg som gravid? Med litt ekstra på magen altså 😉

    1. Jeg vil tro at den hvertfall fungerer fint de første månedene 🙂 Jeg hadde fint hatt plass til litt mage i min:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *