6 TING JEG IKKE GIDDER Å BRUKE MER TID PÅ

Man lærer så lenge man lever, og absolutt alle feil kan man lære noe av. Det er jo egentlig helt fantastisk. Å gå gjennom livet uten å gå i noen grøfter er hverken lærerikt eller utviklende. Det er kjipt der og da, men så kan man få noe positivt ut av det og! Her er noen av mine grøftehistorier…

IMG_3885Topp // Tights (adlinks)

1. Jeg gidder ikke å stenge meg inne for å spise sunt og trene.
Å droppe sosiale ting for å være sunn? Det er livet for kort til. Er jeg i en periode hvor jeg har et spesifikt mål så kan jeg fint ta med meg matboks både til venninner og i andre settinger, men å bli hjemme er ikke aktuelt. Jeg spiser gjerne det jeg får servert men velger heller smart mengde. Og om jeg bestemmer meg for å ta med meg egen matboks, da spiser jeg av den uten å skamme meg. De som vil være rundt meg får respektere de valgene jeg tar. Om det betyr at jeg fråtser i sjokoladekake (jada, det hender) eller at jeg takker pent nei.

2. Jeg gidder ikke å deppe over hvordan jeg ser ut
Det er jeg SÅ ferdig med. Alt for mange år har gått til å være misfornøyd og forakte min egen kropp. Det gidder jeg ikke lenger. Kroppen min er kjempe funksjonell, frisk og sunn. De tingene som ikke er helt som jeg vil kan jeg heller gjøre noe med. Men per i dag velger jeg å være glad for det jeg har! Noe annet vil være bortkastet tid, humør og energi. Å jobbe for forbedringer – det er helt fint det, men det skal gjøres med et smil om munnen og på lag med kroppen.

3. Jeg gidder ikke å gifte meg med teorier og slynge meg til snevre kilder for info
Er det en ting jeg har lært og erfart på godt og vondt så er det det at det finnes så sinnssykt mange ting som funker. Å låse seg helt fast og gifte seg med en teori er så bortkastet tid. Det finnes mange geniale metoder og mange geniale kilder til informasjon. Noe funker for deg, noe funker bedre for andre og noe funker ikke i det hele tatt. Jeg er for å prøve seg frem! Ja til et åpent sinn!

IMG_3864

4. Jeg gidder ikke å bruke masse penger på kosttilskudd
Det er så lite på markedet som faktisk fungerer, og det meste er faktisk bortkastede penger. Beklager å si det! De eneste tilskuddene jeg bruker er kreatin, selolje og sink. Som tilleggstilskudd bruker jeg proteinpulver, BCAA og pwo, og det kun fordi det er praktisk, anvendelig og smaker godt. Målet mitt er alltid å spise så variert og sunt at jeg får det jeg trenger. «Extreme ripped fitness monster 3000» finner du ikke i mitt skap (lenger...) 😉

5. Jeg gidder ikke la for trange klær ligge i skapet «i tilfelle jeg passer dem en gang»
Jeg har funnet ut at det å ha for små klær liggende i skapet tar ikke bare opp plass. Det er jo deprimerende, demotiverende og nitrist i tillegg. Når er det man føler seg verst? Det er når du trer på deg ei bukse som strammer på absolutt alle de gale plassene og du ser ut som ei stappa pølse. Eller hva? Jeg er ferdig med å prøve og tilpasse kroppen min til klærne i skapet. Jeg kjøper heller klær som passer. Det er jo ikke kroppen min det er noe galt med, det er jo faktisk bare feil størrelse. Utrolig nok har det tatt over tyve år å innse nettopp det!

6. Jeg gidder ikke å unngå visse øvelser eller å slite meg ut på gymmet fordi det er flaut
I lang tid unngikk jeg både glutebridge, hip thrust, pull through og alle de andre «kleine» rumpeøvelsene fordi jeg syns det var flaut og fordi jeg var redd for hva folk kom til å tro. Nå tenker jeg at jeg er på gymmet for å bygge rumpe, og da får det bare se ut som det gjør. Jeg later som jeg er alene også gjør jeg det jeg skal. Om jeg blir så pumpa og slien at svetten spruter og ansiktet er lilla mens jeg står med rumpa i alle mulige vinkler – so be it. Jeg gidder ikke bruke mer tid på å tenke på hva andre mener.

IMG_3884

God mandag ! 😉

3 comments
  1. Så godt skrevet ☺ kjenner meg så igjen. Stå på, diner super flink og ser kanon bra ut. keep up the good work

  2. Et utrolig bra innlegg, som alltid 🙂 Du er så flink til å skrive og sette ord på ting! Og ikke minst god på å formidle gode verdier. Du inspirerer meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *