HØSTFROKOST

IMG_5082IMG_5077

Er det noe jeg IKKE kan, så er det å ta fine matbilder. Av og til er jeg heldig, sånn som med disse to. Da passer det jo perfekt å dele den supergode høstfrokosten med dere 🙂

–> Mager cottage cheese
–> 1 beger go’morgen zero med mangosmak
–> 1 klementin

Det er alt du trenger! Vil du ha den enda litt mer mettende kan du tilsette noen nøtter eller frø. Litt fett gjør at man holder seg mett lenger. Nå som klementinene har kommet i butikken og begynner å bli søte i tillegg så er det supert å bruke sammen med kesam, cc, yoghurt eller som topping på havregrøt eller i smoothie. Klementin er høststemning, det 🙂 Nå er det snart jul og!

Ønsker DEG en super torsdag 🙂

2 comments
  1. Hei Julie! Jeg har et spørsmål ang. pull up bar. Lager den merker på lista over døra som den henger i? Jeg er også redd den vil falle ned om du sjønner.

    1. Jeg har ikke merket noe til merker, men jeg ville forsikret meg om at lista sitter GODT festet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *