NOEN TANKER…

Ja, jeg tenker på andre ting enn trening, kosthold og mat. Jeg tenker meg selv halvt ihjel noen ganger, og i dag har jeg vært svært så filosofisk og tankefull. Det er vel ok med litt variasjon på bloggen?

Jeg har lært at man alltid skal være grei mot andre, tilgi dem som gjør dumme ting mot deg eller svikter deg og lære av dumme ting som skjer og feil man gjør. Det var lett å tro på da jeg var liten og det sjeldent var et problem, men nå i voksen alder skjønner jeg hvor viktig det faktisk er.271854-1-1364201223056

Selv om man er grei mot andre er det slettes ikke sikkert at noen finner det passende å være grei tilbake, dessverre. Jeg har vært veldig naiv på dette området hele mitt liv, og trodd at er man grei så er andre greie mot deg. Hvordan skal man takle det når det ikke fungerer slik ?

Jeg tenker at så lenge jeg selv ikke har gjort noen noe galt og bare gitt av meg selv, så har jeg ikke tapt noe. Man blir ikke fattig av å gi. Når situasjoner oppstår hvor man blir brukt og utnyttet så er det egentlig bare en ting å gjøre. Tilgi og lære av det. Det kan ikke skade å være litt forsiktig med hvem man stoler på, men samtidig så tror jeg ikke på at man skal være for skeptisk heller.

Noen vil alltid tråkke på en for å komme videre selv, slik er verden blitt. Selv om det er vanskelig å takle der og da, så må man rett og slett bare se på det som at man har vært en fin stige å trø på. Selv har jeg ikke troen på at veien mot suksess er å bruke andre, men man må godta at andre til tider kan tenke ulikt.

 

2 comments
  1. Jeg forstår deg utrolig godt jeg vennen, har hatt disse tankene selv. Det du må tenke på er at du er fantastisk og det er de andre personene sitt tap, selv om ting føles veldig urettferdig der og da!

    Jeg anser deg som en av mine beste venninner og at noen kan kaste vrak på deg bare for å komme seg fremselv er for meg helt uforståelig! Men igjen, deres tap 🙂

  2. Jeg kunne ikke la være å si dette: Jeg er utrolig stolt av deg ,og dine kloke ord . Du gjør deg noen erfaringer som gir deg større visdom i livet . Jeg bare er så stolt over å være mamman din og over å ha deg som PT. Stå på videre og vit at det beste ligger forran deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *