KCALØKNING OG SUKKERSTOPP-UPDATE

IMG_3628

Nå har det gått fem uker siden jeg bestemte meg for å starte en reversdiett, altså øke kaloriinntaket mitt sakte og gradvis. Hvorfor jeg bestemte meg for å starte dette prosjektet kan du lese her. Det har gått så utrolig med bedre enn forventet og kroppen min reagerer veldig bra på endringene. Nå har jeg kommet såpass langt med økningen at jeg nesten sliter med å få i meg all maten. Jeg kan ikke huske sist jeg har spist så mye og samtidig vært så liten i kroppen! Skulle nesten ønske at dette prosjektet var litt vanskeligere og bød på flere utfordringer, men jeg må helt ærlig si at jeg er ekstremt fornøyd med kroppens reaksjon og de positive følgene det økte matinntaket har hatt.

Jeg har ikke vært så lite vannete og oppblåst på lenge, lenge. Jeg har heller ikke hatt så mye energi i hverdagen på så lenge jeg kan huske. At nok mat er ti tusen ganger bedre enn for lite mat? Oh yes. Kroppen min virker strålende fornøyd. Og når jeg – som har stor apetitt og magesekk, faktisk må planlegge smart for å få i meg all maten, da er det velstand.

IMG_3621Tights (oppbrettet) // Topp (adlinks)

…Og sukkerstoppen?
Den går som en drøm. Jeg har hatt to avvik til nå. Den ene gangen hadde mamma bakt verdens beste sjokoladekake til min brors bursdag (som jeg hadde glemt å legge inn som avvik i avtalen) og når jeg tok en smak av en brownies jeg lagde til en kompis som ble 30 år. Å ha viljestyrke nok til å ikke smake på røra når du står med ansiktet oppi og lager den, det er nok litt utenom min evne per i dag… 😛 Som dere kanskje skjønner så er det mammas sjokoladekake og brownies som er mine store svakheter. Mest fordi det er så sjeldent jeg har det tilgjengelig. Så – so far, so good! Dagene flyr av sted og jeg tenker aldri på sukker. Når jeg spiser såpass mye mat blir det ikke rom for noe søtsug eller tanke på det heller, noe som helt klart gjør det enklere.

Dette ble en halleluja update fra meg!
Ingen utfordringer å dele, bortsett fra at jeg må planlegge bedre for å få i meg all maten. Det er jo bare et luksusproblem 🙂

 

God fredag folkens !

3 comments
 1. Hei!
  Så flott og flink du er!
  Jeg gikk ned 12 kg (fra 66 til 54 kg, 175 høy) fra januar-april med å ligge i kaloriunderskudd, men ble dessverre litt for «bitt av basillen», som gjorde at jeg ville enda mer ned etter april. Derfor fortsatte jeg å kutte i kaloriinntak, og har siden april ligget på 1300 kcal om dagen, uten at jeg går ned noe mer. Nå vil jeg gjerne kunne spise mer mat, men merker at jeg går opp i vekt med en gang jeg beveger meg over 1300. Hva bør jeg gjøre? Øke 100 kcal om dagen, hver uke? Er fryktelig redd for å gå opp igjen. Og vil gjerne holde meg slik jeg er nå (fettprosent på 20), men føler kroppen ikke vil. Har du noen råd?

  1. Hei!
   Går det bra for deg om jeg svarer på dette spørsmålet i et eget innlegg? Isåfall kommer et ut ila uken 🙂

   1. Absolutt! Det ville vært veldig interessant og lærerikt. Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *