MIN HANDLELISTE

Innlegget inneholder sponsorlinker

IMG_5084

Fredag er min faste handledag. Da handler jeg inn til helga og den kommende uka. Stort sett handler jeg det samme hver uke så jeg tenkte å dele handlelista mi med dere. Hvis jeg skal lage noe nytt eller prøve en ny oppskrift så må jeg ofte handle andre ting enn basicen på lista, men det hører til sjeldenhetene. Slik ser lista mi ut nå;

Mager kesam
Mager cottage cheese
Go’ morgen zero (plutselig fått dilla)
12 pk med egg
Grønnsaker;  kinakål, ruccola, vårløk, tomater, paprika, agurk, gulrøtter, søtpotet, potet, grønnsaksblanding fryst, brokkolitopper og spinat
Fersk basilikum
Frosne jordbær og bringebær
Bananer
Ost
Skinke
Speltlomper

Karbonadedeig
Sei, torsk eller laksefilet
Tunfisk
Kokosmelk
Tacosaus
Fetaost
Lettbrus

IMG_5114 IMG_5113

I tillegg har jeg alltid havregryn, kaffi, alt av krydder, ketshup, soyasaus og lettdressing stående i skapene. Hva pleier du å handle?
Jeg har vært inne på tanken om jeg skal sette opp en ukesmeny slik at jeg får i meg middag hver dag. Det har fort for å bli mager kesam, bær og nøtter eller en proteinshake med havregryn til hvert måltid når jeg er mye på farta. Det tar jo virkelig ikke lang tid å lage seg en god middag. Planlegging er det som skal til. Jeg må si jeg skammer meg litt når jeg tenker tilbake på «middagene» i uken som var… Forbedringspotensiale!

IMG_5092 IMG_5089

PS ! Har du fått med deg at X-life har flyttesalg? Deilig tights med høyt liv fra IcanIwill, nesten samme som min og toppen får du nå til redusert pris sammen med masse annet. Sjekk ut hele salget HER!  Det varer ut søndag, så vær rask 🙂

6 comments
 1. Du MÅ bare prøve ukemeny, -jeg har den på ei tavle som henger på kjøkkenet, helt genialt! Den forenkler innkjøp og planlegging, gjør mathandel mer økonoisk og ikke minst sikrer variasjon i kosten. Jeg har hatt det over et år nå! Aldri mere spekulering på middag unntatt den ene dagen i uka man planlegger. Og foruten dette så er min handleliste ganske identisk med din. I tillegg MÅ jeg alltid ha kyllingfilet, knekkebrød og makrell i hus;-) Men du, er det så viktig at den cc er mager da? Humrer litt hver gang jeg ser dette går igjen på div treningsblogger og andre innlegg;-)

  1. Så bra! gleder meg til å teste det ut 😀 😀
   Der minnet du meg på at jeg må handle makrell i tomat også:D
   Bruker den magre cc’en pga str. på boksen. Jeg spiser 1 boks i slengen:)

 2. Hihi – skremmende lik min handleliste, bare at du da må plusse på melon, lofoten sine fiskekarbonader, og et lass mandler. Og vanlig cottage cheese, ikke mager. Hvorfor mager, egentlig? Den originale er bedre i smak, syntes jeg. Og nå som du jo øker i kalorier, og i tillegg nesten sliter med å få ned alt..? 😛

  1. fiskekarbonadene er såå gode! Pleier å handle inn en haug av gangen å ha på frysen 😀
   Jeg syns det er så praktisk med den store boksen, egentlig mest derfor jeg bruker den 🙂

 3. Anbefaler å prøve Kong Oscars tunfisk i tomat og basilikum!Den er helt sjukt god, og smaker ingenting blikkboks, slik som jeg synes vanlig tunfisk ofte gjør. Bare et lite tips 😀

  1. takk for tips!! Skal prøves 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *