TRENINGSPLAN FOR UKA OG BLOGGTIPS

IMG_5106

Det er søndag og ny uke er rett rundt hjørne. Det blir en hektisk uke for meg så da blir rutinen min med planlegging desto viktigere. Det er i tillegg siste uka i oktober, så det betyr testing av målene mine også. Spennende! Jeg må innrømme at jeg ser litt mørkt på enkelte av tingene da jeg fikk skikkelig kink i nakken forrige uke som hemmet treningen en del, spesielt i dips og militærpress. Men, vi får bare prøve. Nå er jeg hvertfall god igjen og klar for å gi alt. Jeg gidder ikke å få noe kink igjen, så fremover blir det mer foamrolling og egenmassasje, og forhåpentligvis mindre stress,

IMG_5103

Mandag: Styrketrening + 3 km jogg

Tirsdag: Styrketrening + foamroller

Onsdag: Styrketrening  + test av dips

Torsdag: Fri

Fredag: Styrketrening + test av pullups

Lørdag: Test av 3 km jogg + foamroller

Søndag: Styrketrening + test av militærpress

IMG_5104

Dette er også siste dagen av X-life sitt flyttesalg! Der kan du få med deg tightsen, toppen og jakka min på bildet. Alle tre har vært store favoritter hos meg. Du finner mange andre godbiter i salget også, for eksempel treningsstrikker med forskjellig motstand og PWO’en Redwiler som jeg skrev om i månedens anbefaling. Se hele salget HER.
(reklamelenker)

Også en siste ting; dersom du har ønske til bloggtema tas alle tips imot med stor takk! Jeg har allerede fått noen tips som det jobbes med, men tips får jeg aldri nok av. Skriv gjerne på mail din.pt@live.no  eller i kommetarfeltet. Tusen takk på forhånd! <3

GOD SØNDAG! 😀

IMG_5109

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *