TEST AV MITT EGET PROGRAM

I går trente jeg sammen med Therese, ei herlig jente på Shapes som jeg hjelper med treningsprogram og reversdiett etter bikinikonkurranse i september. Nå har hun nettopp fått nytt program så vi kjørte det sammen for å finne ut litt hvilke vekter hun skal starte på og jobbe med. Økt 1 på programmet var en ren beinøkt, og ikke bare en vanlig beinøkt. En gaaanske så heftig en! Hovedfokuset til Therese er underkropp, og da er programmet der etter. Når vi satte i gang må jeg si at jeg så litt mørkt på det, haha.

IMG_5316 IMG_5323

Økta så slik ut:
– Knebøy
– Rumensk markløft m. hantler
– Bulgarsk utfall  i smith
– Leg extension m. 1 sek hold oppe
– Lårcurl m. 1 sek hold inne
– Glutebridge m. strikk
– RKC-planke

Vi hadde vel egentlig «rosintryne» begge to store deler av økta. Jeg setter inn høygiret når jeg har med meg selskap på trening, og denne jenta er virkelig bare det herligste menneske. Innimellom blodslitet holder jeg på å dø av latter i tillegg. På slutten var vi både sultne, overtrøtte og fullstendig pumpa. Kan vel si at det var en økt som kjennes godt.

IMG_5339 IMG_5331 IMG_5329

Det sier seg selv at når jeg trener bein hver tiende dag, da gir jeg hundre prosent og litt til når jeg først gjør det. Og sånn skal det være! Jeg elsker å trene bein, men «dessverre» har jeg ikke behov for den store masseøkningen akkurat der. Da må man prioritere litt anderledes. Fordelen er at når jeg da først trener en ren beinøkt har jeg masse energi i beina til å kjøre dem sønder og sammen!

Etter å ha testet dag 1 på mitt eget program som jeg laget til Therese kan jeg si såpass at om det ikke blir gains av dette, så vet jeg søren meg ikke. Nå har vi i tillegg kommet så langt i reversdietten hennes at hun spiser en mandig mengde mat. Det regnestykket tenker jeg blir fremgang!

...Oooog når vi er kommet til veis ende på økta er stemninga preget av to slitne jenter med mer og mer lettbeint humor…:’D

IMG_5342

2 comments
  1. Hei prøvde ut økta idag for å få litt forrandring, digg økt hvor mange sett og rep brukte du her?

    1. det kan jeg dessverre ikke huske, men tror vi lå på rundt 3 sett pr.øvelse, 10-12 reps 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *