FÅ OPP PULSEN – AVSLUTT ØKTA MED DETTE

IMG_5439

Har du litt ekstra energi du vil brenne ut, eller vil du bare få opp pulsen skikkelig?
Da kan du prøve dette trisettet på slutten av økta, eller som en egen miniøkt. Høy puls er garantert, hvertfall om du holder intensiteten høy! 😉

Start med 25-30 wallballs.
Sett deg ned i knebøy med ballen i hendene. I det du går opp kaster du ballen høyt opp på veggen, og når den kommer ned tar du i mot og setter deg ned i knebøy. La det gå i en glidende bevegelse. Bruk en tung ball slik at du må jobbe for å kaste den opp.

IMG_5373 IMG_5372 IMG_5370

Gå rett på 15-20 kettlebellswing.
Hold ryggen rett og bruk hofta for å få fart på kula. Skyt hofta frem og stram rumpa alt du kan. Her skal rumpa være ditt kraftsenter. Støt hofta og stram rumpa. Det skal gjøres eksplosivt.  Bruk en tung kule som presser deg til å virkelig jobbe eksplosivt og bruke rumpa, samtidig som du klarer å holde godt spenn i ryggen.

IMG_5413 IMG_53912xu midrise tights // Topp (adlinks)

Avslutt med 1 min maxfart roing.
Ro så fort du bare makter. Trekk raskt inn og trekk deg raskt tilbake før du skyter deg ut og trekker inn på nytt. Jobb eksplosivt her også. Ønsker du mer utfordring? Det skaffer du deg enkelt ved å enten utsette tiden til for eksempel 1,5 eller 2 min, eller kjøre tre intervaller på 1 min med 30 sek pause på rappen.

IMG_5426 IMG_5425

Dette trisettet kan du fint kjøre gjennom både 3, 4 og 5 ganger eller mer, alt etter hvor god form du er i og hvor mye utfordring du vil ha. Uansett hvor mange runder du går for, husk å gi ALT! 😉

God lørdag ! 😉

 

3 comments
 1. hei 🙂
  elsker tightsen du har på bildene, så bestilte den selv! men ble litt skuffet siden den svetter «gjennom» om du skjønner hva jeg mener. når jeg var ferdig med økta var det store svettemerker der trusa var, så så ut som jeg hadde på meg en mørkegrå string utenpå thightsen. har du hatt dette problemet eller trener du kanskje mest styrke med lange pauser der du ikke svetter så mye? har du noen tips til hva man kan gjøre for å unngå det (utenom å la være å svette da)? 🙂

  1. Heisann !
   Hehe, grå tights på de tyngste øktene er dessverre ikke noe sjakktrekk 😛
   Selv bruker jeg den bare når jeg vet at jeg ikke skal ha den svetteste økta. Om det likevel blir litt svettemerker så bryr jeg meg ikke så allverdens 😛

 2. Tusen takk for tips 🙂 Ha en fortsatt fin lørdagskveld 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *