VARMENDE FROKOST

Så var det fredag igjen.  Ukene flyr!
Jeg tenkte her om dagen at «målene for måneden er ikke noe stress, jeg har jo to uker igjen». Så sjekka jeg kalenderen, og der ser jeg jo at det er november på mandag!  For meg føles det som at alt som har skjedd de siste tre ukene, skjedde forrige uke. Skjønner du hva jeg mener? Jeg henger virkelig ikke med i svingene om dagen. Mye i topplokket kan man si.

Er det forresten flere enn meg som merker mørketida på kroppen? Jeg hater å innrømme det, men denne uken har jeg måttet ty til en powernap etter jobb omtrent hver dag. Også jeg som hadde store planer om at jeg ikke skulle bli påvirket av mørketiden i år, men heller ta det med et smil…

IMG_5034 – Kopi

Det koselige med mørketid er jo de magiske morgentimene. Jeg storkoser meg med kunderapporter, stearinlys og stor proteinkaffi. Skikkelig god stemning, også kjenner jeg litt på at det er greit at det blir kaldere ute og. Vi setter jo mer pris på sommeren når vi får kjenne på det motsatte, eller hva? 😉

Proteinkaffi lager jeg superenkelt med 1 scoop sjokoladeprotein som jeg shaker ut i 1 dl vann. Denne miksen heller jeg i svart kaffi og tilsetter noen dråper karamellstevia. En søt og god start på dagen.

IMG_5021 – Kopi IMG_5022 – Kopi

Dagens frokost så forresten slik  ut. Havregrøt er uten tvil noe jeg spiser mest av på høsten og vinteren, så nå er det på tide å få det inn i hverdagen igjen. Her har jeg kokt opp havregryn på kokosmelk og tilsatt sjokoladeprotein og cottage cheese. I tillegg har jeg alltid oppi kardemomme, litt salt og sukrin gold. Utrolig godt og varmende. Siden det er fredag er det helt innafor med litt sukrinsjokolade og 😉

God fredag folkens !

 

9 comments
 1. Hvordan er det med proteinpulveret når det kommer i kontakt med kokende vann? Blir proteinet ødelagt da eller?

  1. Jeg koker ikke proteinpulveret men rører det inn når grøten er ferdig 🙂

 2. Havregrøt er så godt!! Jeg spiser det til frokost og kvelds hver dag og blir seriøst aldri lei!

  Jeg lurte forresten på om jeg få stille deg et spørsmål. Hvordan bør styrketreningen se ut dersom en ønsker å beholde muskelvolum, men ikke få større muskler/øke i muskelvolum?jeg har som deg kjørt en revers diett nå i høst og merker at jeg lettere bygger muskler nå når jeg får i meg mer mat. Men jeg ønsker ikke å ha så mye muskler i lår og bein, så hvordan bør jeg trene for å holde det oppe slik som det er nå?
  Håper på svar 🙂 ha en fin dag! Og takk for denne gode, informative og fornuftige bloggen! Jeg er veldig takknemlig for alt det nyttige av informasjon du deler med oss 🙂

  1. Heisann!
   Enig, det er superdigg, også har man jo tusen variasjonsmuligheter! 😀

   Tusen takk for skryt, så gøy å høre! 😀
   Jeg vil gjerne svare litt utdypende på spørsmålet ditt i et eget innlegg om det går bra? Isåfall skal jeg få det til til uken:)

   1. Det høres helt supert ut! Gleder meg til å lese 🙂

 3. hei. kan du legge ut bilder av deg med knebeskyttere? det hadde vært gøy å se deg med knebeskyttere. kunne du tenke deg å være med i hallen en dag å spille håndball? du hadde vært god i håndball.

  1. hehe jeg tror ikke du vil se meg spille håndball… 😛

 4. Åh nam, nå må jeg lage proteinkaffe! Og grøt er en klassiker, jeg tror aldri jeg klarer å legge den helt til side, haha. God helg, Julie 😀

  1. Det er sååå godt 😀 😀 Ha ei god uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *