MANDAGSRULLING OG UKENS MIDDAGSPLAN

God mandag folkens !
Uken startet som den pleier her i huset. Tidlig, med mailsvaring og svart kaffi. Jeg har også lagt noe ekstra til mandagsrutinen min – foamrolling. Lårene, rumpa og ryggen min har så utrolig godt av det. Timesvis på gymmet og timesvis med jobbing setter seg både her og der. Da er det godt å få løst opp litt og fått i gang blodsirkulasjonen.

IMG_5805IMG_5815

Søndag er min planleggingsdag, da legger jeg planen for den kommende uka. Det innebærer også middagsplanlegging, nå som jeg er kommet så godt inn i det! Det er faktisk litt gøy å gjøre litt ekstra stas på middagen. Når jeg har en konkret plan på det så føler jeg i tillegg at jeg mestrer det når jeg gjør det jeg har planlagt. Med andre ord – middagsplan for uken har bare vært positivt til nå !

Ukens middagsplan ser slik ut: 
Mandag – Sei surret i serranoskinke med grønnsaker og søtpotet
Tirsdag – Hjemmelagde kjøttboller med couscous
Onsdag – Kyllingfilet med kesam-tzatziki og søtpotetmos
Torsdag – Sunnere pasta carbonara
Fredag – Pizza?
Lørdag – Sei, fetaost og grønnsaksmos
Søndag – Spansk gazpacho

Denne uken har jeg lagt lista litt høyere og rett og slett oppgradert litt. Det skal testes noen nye ting, så jeg er super spent på hvordan kokkeskillsa strekker til og hvordan det blir å smake! Jeg har en god del serranoskinke i frysen som jeg skal benytte meg av, samt en god del søtpotet og grønnsaker som må spises opp. Jeg tror dette blir en knall bra middagsuke 🙂

IMG_5808 IMG_5811Vest og tights fra Better bodies, foamroller finner du her (adlinks)

Nå føles kroppen og hodet klar for en ny uke. Denne skal bli så BRA!
Minner om #julieschallenge på instagram. Bruk hashtaggen og tag meg i bildene  dine så kan du vinne et treningsprogram 😉  Ønsker deg en super mandag !

2 comments
  1. Kan du legge ut oppskrift på sunnere pasta carbonara? 🙂

    1. det skal jeg gjøre så fort det er prøvd ut! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *