GJØR DU DENNE FEILEN ?

Jeg tror vi gjør det alle sammen i perioder. Snakker for mye om og tenker for mye på alt vi ikke får til og alt som ikke er som vi syns det burde. Det kan faktisk stå i veien for fremgang og forandring.

Negativitet påvirker oss, kanskje ikke bevisst, men det gjør noe med mentaliteten, innsatsen og yteevnen vår. Hver gang du tenker noe negativt, for eksempel «det skjer jo aldri noe endring» eller «jeg burde fått dette til for lengst» eller «jeg føler alt har stoppet opp» – kan du snu det til noe positivt og produktivt ? Det er jeg sikker på at du kan.

IMG_0595-001

Av og til står jeg opp på feil bein og jeg kjenner at jeg er negativt innstilt til dagen som venter. Hele kroppsholdninga lyser av at jeg kunne trengt seks timer mer søvn, blomster på døra, sol og varme, en tom to-do liste, nyvaska leilighet også videre også videre. Det syns så utrolig godt når jeg ikke er i positivt modus. Speilbildet er ikke til å ta feil av, og jente i speilet ser grumpy og utslitt ut. Heldigvis har jeg evne til å se det selv, at den holdninga jeg utstråler enkelte dager ikke gjør annet enn å setter brems på det positive.

Kanskje jeg ikke har den beste dagen, men kunne det vært verre? Ja, det kunne det alltid. Alltid! Jeg kan ikke endre alt som er negativt, men jeg kan endre holdningen min til det.

Ikke gå i fella å bli en offer for din egen negative innstilling!

cOuHeCwiJ6

Går det tregt med styrkefremgang? Går det tregt med estetiske endringer på kroppen? Føler du at du har stagnert? Jobb videre. Du kommer ikke nærmere målene dine ved å sutre, sluntre unna og prate om alt som ikke er som du skulle ønske. Det eneste som tar deg nærmere noe bedre, det er innsatsen din.

Å ha en vinnerinnstilling innebærer å stå på videre når du ikke ser noen endring. Det innebærer å finne andre løsninger når noe ikke fungerer. Å backe deg selv på dager hvor ting er tungt istedet for å gi etter for latskap og tullete unnskyldninger. Å stå på når du lykkes og stadig har fremgang, det er enkelt. Det klarer alle.  – Men å stå på videre når ting går trått, det krever guts og ståpåvilje.

VELG positivitet i dag ! VELG å tenke nytt ! VELG å sette brems på offermentalitet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *