ALT ER MULIG !

I dag har jeg lyst til å dele noen suksesshistorier med dere, kanskje det kan være med å motivere litt?  Her har jeg tre jenter som jeg har hjulpet. De har oppnådd store endringer og det er utrolig moro å se !

Det som er uhyre viktig å huske på når man ser andres resultater er at alle er ikke like. Vi har alle forskjellig utgangspunkt, forskjellige kropper, forskjellige grunnlag for å gjøre forskjellige ting. Jeg ber deg derfor om å ikke sammenligne deg med disse flotte jentene, men bruk det heller som inspirasjon til å gjøre endringer for å nå målet og drømmen du kanskje sitter med i magen. Som du ser så er det mulig å få til!

hege før

 

Hege har fått et realt rumpeløft, tydelig redusert fettprosent og mer muskler.  Hun var flott fra starten av men ønsket å ta fysikken til et nytt nivå. Med trivsel og styrkeøkning underveis vil jeg absolutt si at hun har klart det !

20151109_224221Hilde fikk utrolig gode resultater på kort tid. Dette er mulig når man gjør det man skal og har en kropp som spiller på lag underveis. Hardt arbeid gir uttelling når kroppen i tillegg er fornøyd, det er Hilde et bevis på !

bilder av kunder

Her ser dere Kaja. Hun kjøpte en kostplan av meg og brukte den som en veileder og pekepinn. Hun fikk ikke bare resultater, hun beholdt dem over lang tid også! Ett år og noen måneder etter at hun kjøpte plan av meg fikk jeg mail av henne og hun var strålende fornøyd.

…Og må man spise tørr, kjedelig mat for å lykkes med målene sine? Absolutt ikke ! Her ser dere to bilder jeg har lånt fra instagram fra kunder som følger kostplan fra meg. Om du er av dem som er glad i god mat og har mål du ønsker og nå – ikke fortvil. Det ER mulig å spise god mat samtidig som du når målene dine !

Desktop14

God fredag ! 😀

 

 

4 comments
  1. Hei. Jeg føler jeg er i ferd med å gi opp med å prøve, jeg trives ikke med kroppen min som den er, men føler ikke at noe jeg prøver hjelper og i tillegg faller motivasjon min av hele tiden.. Føler det ikke finnes håp. Vil jo gjerne få til, men hvordan :/. Kan man leve på en slik kostholdsplan selv som student med lite penger? Hm..

    1. Hei !
      Det finnes håp, det gjør det alltid ! 🙂
      Jeg kan tilpasse en plan med økonomiske hensyn , om du ønsker det.
      Send meg en mail isåfall 🙂

  2. Hei, send meg gjerne informasjon om plan og priser 🙂

    1. All info og priser finner du i menylinjen her på bloggen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *