SUNNERE PASTA CARBONARA

Jeg skulle egentlig prøve meg på en litt mer high tech oppskrift på dette, men så kom dagen hvor jeg skulle ha det og jeg kom så sent hjem at det ble en enkel løsning. Tre ingredienser, det er alt du trenger ! Hvor digg er ikke det? Det beste av alt, den eneste tiden det tar er den tiden som som kreves for å koke makaroni eller spagetti !

Du trenger: Valgfri mengde makaroni eller spagetti, 1 beger/tube magerost med skinke, kylling eller bacon og 1 pakke hamburgerrygg/kokt skinke.

IMG_6022

Jeg brukte fullkornspasta siden det var det jeg hadde tilgjengelig, 1 beger magerost med kylling og en pakke hamburgerrygg som jeg kuttet opp. Når pastaen var kokt rørte jeg inn magerosten og kjøttet. For ekstra smak tilsatte jeg fersk basilikum og litt hakket vårløk. Dette er fullstendig valgfritt. For ekstra italiensk smak kan du også toppe det med revet permasanost 🙂 Retten er laget på nokså nøyaktig 10 minutter og det smaker faktisk overraskende likt! 😀

IMG_6028 IMG_6023

 

9 comments
 1. Så nydelig ut. Elsker pasta carbonara. 😀

  1. jeg og. Er en skikkelig sucker for alt som har med pasta å gjøre! 😀

 2. Enkelt, og sikkert kjempegodt! Neste gang kan det jo være en ide å røre inn et egg, kanskje? Du vet – for ekstra proteiner 😉

  1. det ble ganske proteinrikt med 250 g hamburgerrygg i tillegg til magerosten, men i orginalopskriften er det jo faktisk egg, så det må jeg nesten prøve neste gang 🙂

 3. Stek løk, hviløk, sopp og finhakket spinat og visp sammen 2-3 egg med raspet ost. Bland alt sammen med pasta og topp retten med litt salt og pepper. Fantastisk godt 🙂

  1. høres digg ut 😀

 4. Tusen takk for tips! Dette er uten tvil min nye favorittlunsj, såå godt!! 😀

 5. […] Sunnere Pasta carbonara. Oppskrift her. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *