NYE MÅL OG VINNER AV #JULIESCHALLENGE NOVEMBER!

God mandag !
Jeg har satt meg nye mål for den kommende måneden. I pullups har jeg tatt et steg tilbake og gått ned på vekt for å istedet fokusere på repsantall. I militærpress har jeg satset høyt og i sumo markløft tror jeg at jeg har helgardert ganske godt. Pushupsene tror jeg også skal gå veldig bra. Skuldra har vært god den siste måneden, så jeg håper det holder seg slik. Det blir spennende å se hvordan dette går !

12311783_10208265979705781_1098554504_o

Jeg  har også trukket ut ny vinner av #julieschallenge for november. Det ble råsterke Stine ! Her ser dere vinnerbidraget. Hun løfter 120 kg i sumo markløft! Utrolig stilig. Jeg digger når jenter tørr å løfte tungt!

Desktop18

Vi kjører i gang ny challenge!
Vil du vinne et skreddersydd 4 ukers program? Det du må gjøre da er å sette deg dine egne treningsmål for desembermåned og bruke hashtaggen #julieschallenge når du poster på instagram, enten video eller bilder. Gjerne begge deler! Om du i tillegg tagger meg @pt_julie får du ekstra vinnersjanse. Lykke til !

1 comment
  1. […] nok for å få den farten jeg trenger. Det skal gjøres noe med 🙂 Hvordan går det forresten med #julieschallenge ? Har dere nådd målene for måneden allerede, eller er dere på vei? Fortsatt å tagge bildene […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *