JULIES MUSKELOMELETT #2

Denne oppskriften er en god blanding av søtt og salt. Den gir også rikelig med både proteiner, fett og karbohydrat. I disse banan-protest tider syns jeg det passet bra å ha med banan, en av mine yndlingsfrukter som jeg spiser nesten daglig (og jøss, jeg er ikke tykk??? Wow). En SUNN frukt som bidrar med både kalium, fiber, kalsium, vitamin C og magnesium for å nevne noe.

Denne omeletten kan du bruke til alle dagens måltider, men jeg syns den er spesielt god til frokost 🙂 Du trenger: Egg, banan, cottage cheese, søtning, peanøttsmør og kanel.

IMG_6251 IMG_6255 IMG_6257

Sett plata på middels varme og ha i eggene. Del opp bananen og legg bitene oppå eggene. Tilsett cottage cheese og kanel og sett lokket på panna. La det steke på lav varme i noen minutter. Legg omeletten på en tallerken og topp med peanøttsmør og søtning. Det ser kanskje ikke så delikat ut men det smaker utrolig godt!

IMG_6260 IMG_6269

 

 

2 comments
  1. Dette ble lunchen min idag, og jeg må bare si at det var helt sykt nam! haha!
    Håper du har en fin dag spreka!

    1. så bra! 😀
      ha en nydelig dag du og! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *