TRØR UT AV DET KOMFORTABLE

IMG_6292Topp fra Adidas på tilbud // 2xu tights (adlinks)

Denne uken har jeg vært på hele tre saltimer!
Jeg har aldri vært noe salmenneske og jeg trives absolutt best i styrkesalen med min egen trening. Koordinasjon og slike ting er ikke noe jeg har som naturtalent, så å trene i gruppe med masse koordinerte mennesker som har kontroll på armer og bein har bydd meg litt i mot. Men, det er en saltime jeg virkelig har sansen for og det er kettlebell. Utrolig nok syns jeg det er litt moro med denne typen trening, antakelig fordi det krever en god del styrke og teknikk.

Før jul i fjor var jeg mye på kettlebellstimer, faktisk to ganger fast i uken. Nå som de har startet opp igjen på Shapes tenker jeg å benytte meg av tilbudet, og også ha en time med tabata iblant. Jeg merker at jeg fort blir «tung» i kroppen når jeg kun driver med styrketrening og vekter. Jeg føler jeg har godt av å hoppe, sprette og svinge litt. Ukomfortabelt? Jepp. Jeg føler meg klønete. Men det har jeg bare godt av!

IMG_6286 IMG_6279 IMG_6275

Målet for neste uke er å delta på to saltimer. En kettlebell og en tabata. Antakelig blir det fler dersom tiden strekker til, men to skal jeg hvertfall få til. Det går heldigvis an å kombinere med de andre treningsmålene mine for måneden, så da gjør det jo ingenting! Jeg håper på å få litt ekstra teknikkhjelp av kettlebellinstruktøren også, slik at jeg kan bli enda mer energieffektiv på timene.

Deilig å trø utenfor komfortsonen! 😀 Har DU gjort det i det siste…? 😉

IMG_6291

2 comments
  1. Oh yes! Både tirsdag og onsdag var langt utenfor komfortsonen min på Nr1 Fitness Challenge, og jeg rodde fortere enn noen gang og jeg tror jeg nesten fikk Blackout.. Haha

    1. haha kult! 😀 når konkurranseinstinket slår inn så presser man seg ekstra 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *