SUKKERFRIE, MYKE KAKEMENN

Innlegget inneholder sponsorlenker

IMG_6340

God søndag !
Denne helgen har jeg bakt årets første julekaker. Først var det pepperkaker med kjøpt deig i går, og i dag bakte jeg årets første sukkerfrie kakemenn på eget kjøkken. Jeg følte meg skikkelig husmor når det første jeg gjorde når jeg hadde stått opp var å ta på meg forkle! Hehe. Disse er supergode og myke. Her kommer oppskriften jeg bruker:

♥ 60 g ekte smør
♥ 2 dl skummet melk
♥ 1 ts hornsalt
♥ 150 g sukrin+ og sukrin gold, ca halvparten av hver
(det går fint med bare sukrin gold, men smaken blir bedre med en blanding)
♥ ca. 400 g hvetemel

IMG_6325
IMG_6343

Sett ovnen på 175 grader. Smelt smør, la det avkjøle seg litt. Bland så alt det våte og hell inn litt og litt mel og resten av det tørre mens du rører. La gjerne deigen stå ett døgn i kjøleskap. Kjevle dem ut til den er ca en halv cm tykk og trykk ut figurer. Jeg lagde «freestyle» hjerter da jeg ikke hadde former, hehe. Jeg har forøvrig ikke lært fra i fjor. Da hadde jeg heller ikke former! 😛 Jeg steker mine i ca 8 min, men det er lurt å følge med underveis så de ikke blir svidd. Denne oppskriften gir ca to brett.

Nå er julestemingen på topp i leiligheten. Julemusikk, julestjerne i vinduet, lukten av luktelys med kanellukt og nystekte kakemenn <3 I løpet av den kommende uken kommer det nok flere oppskrifter på mine sukkerfrie julekaker 🙂

IMG_6365 IMG_6352

Jeg tenkte å servere dere julegavetips ukentlig nå fremover. Dagens tips er tre favoritter hos meg:
Genser her i flere farger  // Hansker her i flere farger // Drareimer her.
Litt for en hver smak og absolutt noe som kommer til å bli brukt ! 😀

God søndag ! 😀

Desktop20

4 comments
 1. Åh älskar din blogg Julie 🙂 blir alltid så motiverad till att gå in och läsa här 🙂
  Haha det roliga är att jag gjorde samma sak i år med 🙂 skulle baka pepparkakor idag å upptäckte att jag fortsatt ikkje köpt former til julebak detta året heller så tydligen är jag inte ensam
  Ha en fin söndag

  1. så gøy å høre Lina! 😀
   Haha, mitt resultat ble ikke så pent, men gode ble de hvertfall! 😀
   Ha ei super uke!

   1. Jaa men det är ju det som e det viktiga att smakar bra vart fall 🙂 haha.
    Såg nu btw att några av mina smilies försvann i förra kommentaren :p

    1. hehe så sant!! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *