SUKKERFRIE MYKE PEPPERKAKER

Innlegget inneholder sponsorlinker

IMG_6437

God søndag !
Har dere det bra?

I dag skal jeg dele min tredje sukkerfrie julekakeoppskrift. Denne gangen er det på pepperkaker. Jeg liker pepperkakene sprø på utsiden og myke inni. Om du vil ha dem tynne og sprø kan du bare kjevle dem tynnere. Her er oppskriften;

200 g hevetemel
30 g fibersirup
60 g ekte smør
50 sukrin gold
50 g sukrinmelis
1/2 ts bakepulver
2.5 ts kanel
2,5 ts kardemomme
1/2 ts nellik
1/2 ts ingefær
1 egg

IMG_6396 IMG_6436

Smelt smør, sirup og sukrin i en bolle. La det avkjøles litt før du tilsetter det tørre og egget.Tilsett mel litt og litt mens du rører. Du kan la deigen stå i kjøleskap over natta eller lage pepperkakene med en gang. Trykk dem ut (jeg har endelig fått meg former!! haha), legg på bakepapir og stek i 7-10 min på 180 grader. Jeg tok dem ut etter ca 8 min og fikk dem myke i midten, slik jeg liker det 🙂

La dem avkjøles på rist før du legger dem i en boks.
Alle jeg har servert dem til til nå har sagt at de smaker like godt, om ikke bedre enn vanlige! Så – denne oppskriften er verdt et forsøk. Lykke til !

Og husk; Lag gjerne pepperkaker med sukker om du vil! Føl deg fri til å gjøre akkurat som du selv ønsker 😉

1 comment
  1. […] ♥ Sukkerfrie myek pepperkaker ♥ Sukkerfrie kokosmakroner ♥ Raw sjokoladekuler (disse er maaagiske!!) ♥ Sukkerfrie brente mandler […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *