VIL DU STARTE ET NYTT OG BEDRE LIV?

IMG_6461

Er det bare meg som enkelte mandager våkner opp og tenker «nå skal jeg starte et nytt og bedre liv» ?

Jeg tror vi alle har vært der, og mandager er jo alltid den beste dagen å begynne tenker vi. Men hva skal til for å gjøre endring? Èn handling av gangen. Du kan ikke endre alt på en gang og du kan heller ikke endre det du allerede har gjort, men du kan starte med ett smart valg.

Har du lyst til å få mer ut av dagen? Få trent før jobb? Få orden på kostholdet? Gjøre unna ærend som du har hatt på to-do lista lenge? Start med å stå opp når klokka ringer. Dropp slumringa og kom deg opp. Unngå å tenke at denne dagen skal bli perfekt. Hold deg til her og nå, så er det lettere å være våken nok til å velge rett.

Jeg begynte i går kveld. Pakket ferdig veska til jobb, la klart alt jeg skulle ha av skift, gjorde klar matbokser og planla mandagsøkta. Når klokka ringte i dag morges verket kroppen etter å slumre, men nei. Jeg startet med det første smarte valget, og nå er standarden satt. Jeg var til og med så ivrig at jeg kom en time for tidlig på jobb. Det var dog litt unødvendig og ikke helt planlagt, men jeg er hvertfall i gang og er veldig klar for at dette skal bli en bra dag.

Er du klar for å starte et nytt og bedre liv? Begynn nå. Et bedre liv starter med ètt smart valg.

IMG_6471IMG_6466

Jeg tar med noen julegavetips til dere i samme slengen. Du som ikke orker tanken på overbefolkede kjøpesentere og tråling av butikker – benytt deg av nettshopping! Vesten fra 2xu er en sikker vinner, men her har du litt for en hver smak 😉 Det er også stortilbud på treningsstrikk nå. Geniale til bruk i oppvarming og som assistanse i chins/pullups, dips og rumpetrening! Husk at julegavene bør bestilles før 15 desember for at de helt sikkert skal nå frem i tide 😉

Vest fra 2xu // knall godt proteinpulver // Topp // Tights // Genser fra Craft
Desktop22

God mandag !

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *