POWERFROKOST

I dag vil jeg dele en av mine favorittretter med dere!
I vinterhalvåret er dette noe som stadig går igjen både som frokost, etter trening og som kveldsmat (og av og til latskapsmiddag, haha). På sommeren frister det mer med kesam og bær, mens på vinteren er det godt med noe som varmer litt. Da er denne grøten perfekt. Den byr på både proteiner, karbohydrater og fett.

Du trenger: Havregryn, 1 egg, cottage cheese, peanøttsmør, sukrin gold, kanel og kardemomme (valgfritt)

IMG_6376 IMG_6378

Kok opp havregrynene med vann eller melk, litt salt, sukrin gold, kanel og kardemomme. Når grøten er kokt rører du inn et egg og topper alt med cottage cheese og peanøttsmør til slutt. Om du rører alt sammen til en smørje smaker det ekstra godt spør du meg 😉 Om du har minimalt med tid enten på morgenen eller etter trening kan du lage denne grøten dagen før. Legg havregryna i vann/melk og tilsett resten i en bolle. Ta plastfolie over og la det stå i kjøleskap. Du trenger ikke koke den eller gjøre noe som helst. Den er klar til  å spises etter noen timer!

…Og kosen blir komplett med rykende varm kaffi og litt sukrin sjokolde til dessert 😉 Enjoy !

IMG_6386IMG_6392

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *