JEG OFRER DE SYNLIGE MAGEMUSKLENE

God fredag !
Nå nærmer det seg jul med stormskritt og jeg har jobbet på spreng de siste ukene. Det er helt tydelig at ting er anderledes nå enn i fjor, da jeg er nærme rekordsalg på pt-timer. I fjor dabbet det kraftig av i desember i forhold til resten av året, men i år har det altså nådd nye høyder. Ikke helt det jeg hadde sett for meg eller forberedt meg på, men jeg klager ikke!

Nå har jeg i dag, mandag og tirsdag igjen før jeg tar juleferie. Jeg har enda en god del baking og godterilaging som ikke er blitt gjort, så jeg håper på at jeg får litt ro i kroppen før julaften til å få gjort det jeg skal. Jeg har ikke fått bakt kokosmakroner enda, og heller ikke pynta noe pepperkakehus. Begge deler er et must for meg før jul! I tillegg må jeg lage en ladning til med brente mandler, for den første ladningen er allerede spist opp. Julestemningen må på plass før den store dagen 🙂 Heldigvis er juleneglene hvertfall i boks! Nå begynner jeg å skjønne hva folk mener med julestria. Det er jo faktisk en del som skal bli gjort, hehe.

IMG_6533
IMG_6539

Jeg får mye spørsmål fra kunder om hva de bør spise, hva de bør unngå og hvordan de skal legge opp treningen i jula. Jeg har et felles svar til alle sammen. TA DET MED RO. Om du lager restriksjoner for deg selv så vil du føle deg presset, stresset og begrenset, og det er tre følelser som ikke har noe med julen å gjøre. Jeg syns du skal kose seg og slappe av! Som jeg har sagt før – hold på de gode vanene dine og tren som du pleier, men ikke la «burde/skulle/må» styre deg i den koseligste uken i året. Januar kommer virkelig fort nok og vi har masse tid på å finne sommerformen. Selv har jeg kost meg med både hjemmelaga pepperkaker, kakemenn, brente mandler i fleng og punsjboller allerede. Formen holder seg likevel tålig bra (litt pluss har det blitt, noe som er helt fullstendig akseptabelt) fordi jeg holder på de gode vanene mine utenom og trener som normalt. Så hva er vi redde for? Litt ekstra «julefluff» er det heller ikke noe galt med!

IMG_6511IMG_6523-001

Jeg er totalt innstilt på haugevis av kalkun, stuffing, surkål, riskrem, julefrokost med rundstykker og riskrem til nattmat (ja, vi er helt nuts). Jeg skal storkose meg sammen med verdens beste familie som betyr alt for meg – om det så koster meg de synlige magemusklene! Jeg vet at form er ferskvare, så alt som går tapt i julen går det helt fint å få tilbake. Med andre ord – det er ingen grunn til å stresse over noen ting. Det er ikke slik at det du eventuelt skulle legge på deg blir brent fast. TA DET MED RO! 🙂

Ønsker dere en nydelig fredag <3

6 comments
 1. Jeg fikk litt vondt inni meg når jeg så du skrev at du var så fluffy på instagram, med dette bildet :/ Du er jo kjempe tynn, slank, og det som er? Dette er ikke å være fluffy.. Tenk på hvilke signaler du sender ut.. Jeg fikk helt vondt av å tenke på at hvis det er fluffy, så er jeg direkte feit…

  1. Hvis du ser på bildet jeg la ut på insta for 4 uker siden i forhold så skjønner du hva jeg mener. Jeg prøver bare å få frem at det er ok å legge litt på seg i perioder! Spesielt i julen, som jeg også skriver her 🙂

 2. Jeg reagerte også på at du mener du er ‘fluffy’ her. Om det er en forskjell fra noen uker siden.. Mulig det! Men å mene du er fluffy? Nei, den meningen kan være skummel synes jeg 🙁

  1. Jeg sier ikke at jeg er fluffy. Dette er nok et tolkningsspørsmål. Jeg sier ikke at jeg er tykk og det har jeg aldri sagt verken her eller på instagram. Prøv å lese det som står og forstå det jeg prøver å få frem 🙂

 3. Her vil jo alle tolke det på ulike måter, det er jo derfor det er et så stort problem i dag med alt man sier også, for man vil som regel alltid ende opp med å tråkke på tærne til en eller annen :p Er jo snart ikke vits i å ha en blogg lenger, for man kan jo ikke uttrykke seg uten at det treffer noen det ikke skal… Det er klart at de som sliter med spiseforsyrrelse og lignende kan misforstå dette, men nå vil jo jeg heller gi Julie litt ros jeg da for at hun faktisk først og fremst sammenligner formen nå med sin egen form for noen uker tilbake, og for det andre at hun viser at det er ok om kroppen endrer seg litt. Julies «normale» form er kanskje litt «strammere» enn mange andre sin, og da blir jo denne formen hun viser her nå litt «bløtere» for henne (eller «fluffy» som hun sier). Men det er jo på ingen måte dermed sagt at hun er tykk eller at denne formen er feil å ha..

  Hadde dette vært for noen år tilbake så kanskje jeg hadde lest mellom linjene på en annen måte selv pga jeg var syk da, men jeg har kommet såppas langt nå at jeg egentlig driter i hvem som har sixpack og ikke. Haha! Synes folk skal fokusere på seg selv og det som er best for dem, enten det er muskler, noen kilo ekstra eller en naturlig slank kropp. Alle får jobbe med sin egen balanse og finne noe som passer for seg uten at det går utover helsa. (For da kan vel alle si seg enig i at det har gått for langt)!

  Julie virker frisk og fornøyd på begge bildene og ville bare gi uttrykk for at om noen skulle merke at det skjer litt med kroppen i jula så er det helt ok. Poenget jeg skal frem til er at: Dette er Julie sin «fluffy» form, men dette er ikke en «fluffy» form genrelt.

  1. Tusen takk for forståelsen og veldig saklig tilbakemelding Elaine!
   Jeg er veldig glad for at du tolker det slik, for det var akkurat slik jeg mente det.
   Jeg merker at det er følsomt dette med form og også bilder, spesielt for meg som ikke er tykk, og da kan det fort virke som at jeg enten er misfornøyd eller at jeg prøver å få frem at alle bør se ut som meg. Ikke lett å få frett de rette tingene… Syns dog det er veldig lærerikt å få kommentarer når noe oppfattes feil. Jeg kan jo bare lære av det og bli mer forsiktig 🙂
   Tusen takk igjen og god jul! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *