MORGENMARSIPAN OG DAGENS ØKT

IMG_6646

God fjerde søndag i advent!
Her startet dagen tidlig da jeg våknet av meg selv og fikk ikke sove igjen. En litt for tidlig søndagsmorgen måtte brukes fornuftig, så jeg leitet litt i skapene og fant frem noe mandelmel jeg ikke hadde fått brukt. Jeg var hos mamma i går og hun hadde laget hjemmelaget marsipan, så da ble jeg litt inspirert. Jeg er ikke noe glad i marsipan selv, men det er jo gøy å lage det likevel. Å gjøre den sukkerfri er jo virkelig ingen problem heller. Jeg lagde ferdig en liten klump med marsipan, så skal den ligge i kjøleskapet til ikveld. Vi får se hva det blir til. Kanskje marsipankuler med sjokoladetrekk? 🙂

Jeg brukte: 120 g mandelmel/malte mandler, 70 g sukrin gold, 2 eggevitter og noen dråper mandelessens. Knadde sammen til en lettformelig deig og satt i kjøleskapet.

IMG_6574
IMG_6605

I dag er jeg så ubrukelig støl at det er vondt å bevege seg uansett hva jeg gjør. Jeg trente bein ut av en annen verden i går, og det kjennes i dag for å si det mildt. Jeg tenkte å dele økten med dere på bloggen i morgen om noen har lyst til å prøve den ut. Dagens økt skal derfor ikke gå utover underkroppen på noen som helst måte. Dagens økt skal se slik ut;

Eksplosive pullups
Militærpress
Facepulls
Triceps extension
Sidehev
Knelende magecrunsh

Eksplosive pullups er noe nytt jeg har begynt med for å forhåpentligvis mestre muscle ups en dag. Jeg er jo relativt sterk i pullups og også i dips, så det er «mellomleddet» som mangler for å komme meg opp. Jeg er ikke eksplosiv nok for å få den farten jeg trenger. Det skal gjøres noe med 🙂 Hvordan går det forresten med #julieschallenge ? Har dere nådd målene for måneden allerede, eller er dere på vei? Fortsatt å tagge bildene deres på instagram så kan jeg få se hvor flinke dere er! 😀 Vinneren av treningsprogram trekkes 31 desember.

PS: Nå har x-life fått inn nye freshe klær fra Icaniwill. Sjekk det ut her. Tightsen min finner du her og toppen her. Perfekte fargeklatter i vintermørket!  God søndag !

IMG_6631

Innlegget inneholder sponsorlenker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *