ENKEL LUNSJ OG UKENS BEINØKT

IMG_5316

Som jeg lovet i går så deler jeg min siste beinøkt med dere. Det tok med nesten to timer å gjennomføre, men fy søren for en deilig følelse etterpå! Jeg startet med dynamisk tøying, slik jeg alltid gjør før jeg skal ha knebøy eller markløft. Deretter startet jeg med knebøy. Først noen lette sett og så med tyngre vekt og få reps. Under ser dere øvelsene og repsantallet. Normalt sett ville jeg kjørt knebøy og så rumensk markløft, men i og med at hovedprioriteten min på beinøktene er fremside lår valgte jeg å ta bulgarsk utfall først, før rumensk markløft. I tillegg til at det er den øvelsen som krever mest av meg rent psykisk, og derfor vil jeg ha den tidlig i økta. Dette er ting man kan tilpasse når man blir bedre kjent med egen kropp, psyke og evne til å presse seg.

IMG_5331IMG_6607

På slutten kjørte jeg supersett med legextension og tåhev, et supersett som fungerer veldig bra. Jeg må uansett ha god pause mellom settene på legextension da jeg får veldig fort melkesyre. Da passer det fint å «koble av» litt med tåhev.

Så – over til et lunsjtips som passer perfekt for deg som liker det veldig enkelt!
Her har jeg to fiskeburgere med 80% fisk, to osteskiver og litt salat. En liten og lett lunsj som ikke krever noe annet enn to minutter i micro. Det har du vel tid til ? 😉 Vil du ha litt mer karbohydrat kan du enkelt legge burgerne oppå to brødskiver eller speltlomper. Det krever heller ikke noe ekstra tid.

IMG_6611

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *