LA NAVNET DITT BESTEMME ØKTA!

1176026-9-1447255632813

IMG_5989

Lurer du på hva du skal trene i dag? Jeg fant denne listen og syns det var litt artig. Her er det navnet ditt som bestemmer hva du skal gjøre på trening. Jeg ser for meg at det hadde vært gøy å laget en sirkeltreningsøkt ut av dette, eller en form for tabata.

For meg blir det;
J = 30 jumping jacks
U = 20 magecrunshes
L = 50 knebøy
I = 30 utfall
E = 50 burpees

R = 20 pushups
A = 60 jumpin jacks
F = 20 burpees
O = 50 plank jacks
S = 40 magecrunsh
S = 40 magecrunsh

Hoho, dette kommer til å bli grusomt! Jeg slapp ikke akkurat billig unna med disse bokstavene. Jeg har allerede planlagt økten min for i dag, så dette blir programmet i morgen istedet. Jeg har tradisjon på å trene før Askepott på julaften, og i år er intet unntak med mindre jeg ikke gidder eller orker. Det får vi se i morgen 🙂 Jeg har hvertfall en sinnsyk høypulsøkt klar! Hvilke resultat fikk du ?

Desktop26
Nå er det snart bare en uke igjen av måneden og året (!), og #julieschallenge foregår enda på instagram.  Har du satt deg mål for måneden, og hvordan ligger du an isåfall? Jeg vil gjerne se hva du jobber med og bli inspirert! Tag bildene og videoene dine med #julieschallenge og vær med i trekningen av et 4 ukers treningsprogram. Vinneren trekkes 31 desember 😀 Ønsker du ekstra vinnersjanse? Tag meg i bildet ditt; @pt_julie 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *