JUL HOS FAMILIEN RAFOSS

God første juledag!
Håper dere hadde en magisk feiring i går, det hadde hvertfall jeg!

Jeg startet dagen med en deilig treningsøkt før vi kjørte i gang julefrokost hos mamma med alt man kan drømme om av pålegg og rundstykker. Dette er fast tradisjon hvert år. Vi sitter å prater og spiser i mange timer mens vi følger med på Askepott på tv. Innimellom godterispising og tv-titting får vi stelt oss til slutt og drar på julegudstjeneste.

Jeg er så utrolig glad for å ha hele familien min hos meg og at jeg har muligheten til å feire med dem.

Her er et lite bildedryss! 🙂

IMG_6672 IMG_6674 IMG_6675 IMG_6680-001

Et must på julefrokost er nystekt rundstykke med rekesalat, skinke og egg. Da er lykken komplett for min del. Om jeg får kabaret i tillegg med majones på, da er det virkelig jul ! For ikke å snakke om sjokolade til dessert 😉 Her er forresten han yngste storebroren min, Joakim. Han er bodybuilder og trener rent. Følg han gjerne på instagram; @joakimrafoss

IMG_6694 IMG_6706 IMG_6708

Jeg merker jeg har blitt eldre når høydepunktet på julaften er middagen. Saftig kjøtt med masse digg tilbehør er virkelig det beste med feiringen, i tillegg til fellesskapet selvsagt 🙂 Vi feiret hjemme hos mamma og pappa med hele familien og spiste svinestek med poteter, alt av tilbehør og noe godt i glasset, og med riskrem til dessert. En perfekt julemiddag i det beste selskapet.

IMG_6714 IMG_6719 IMG_6721

Jeg fikk så mange fine gaver at jeg får lyst til å grine! Familien og vennene mine kjenner meg virkelig godt og vet hva jeg liker og trenger. Jeg er utrolig velsignet.

IMG_6724 IMG_6727 IMG_6734 IMG_6744

Pakkene tar som alltid en god del tid, spesielt med barn til stede. Men det er jo utrolig gøy å se engasjementet demmes. –Og hos de voksne også forsåvidt, hehe. Familien min er noe for seg selv, men det elsker jeg.

IMG_6766 IMG_6786 IMG_6787 IMG_6795 IMG_6796  IMG_6800

Haha, jeg måtte le av mange av gavene jeg fikk av venninnene mine. De kjenner meg nesten litt for godt. I år har jeg jo nesten blitt Belieber, så da var det klart jeg måtte ha et eget Justin Bieber håndke! Haha 😀

IMG_6802 IMG_6803 IMG_6815

I dag er det tid for enda mere god mat. Kalkun står på menyen! Først skal jeg ha en god treningsøkt med juletrykk – det beste av alle trykk. Jeg ønsker alle min kjære lesere en nydelig 1 juledag. Nyt det <3

2 comments
  1. Så hærlige bilder 🙂 Fin familie du har;) Skal du ikke feire sammen med kjæresten også da? 🙂
    Masse fine trenings tips og inspirasjon på bloggen din 🙂 God jul!

    1. ja, de er herlige 😀
      Takk for det og god romjul! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *