JULETRENING OG 2/4 MÅL I BOKS

IMG_6831IMG_6825-001

Jeg elsker følelsen av å våkne grytidlig av meg selv i ferien, full av energi med tidenes treningslyst.  Slik har det vært de siste dagene etter at jeg tok ferie fra jobb. Selv om jeg kan sove lenge våkner jeg likevel tidlig, så da kan jeg like godt utnytte morgentimene. Nå som jeg er ferdig med all julebaksten kan jeg ikke bruke morgentimene på det heller, hehe. Da drar jeg på trening istedet og får unna dagens økt. Utrolig digg å komme til et tomt gym, ha alt utstyret for meg selv og kunne fly sminkeløs rundt i verdens slappeste antrekk å supersette så mye jeg vil uten å være i veien for noen mens jeg synger av full hals etter musikken på anlegget. Jeg blir halvgal når jeg er alene skjønner dere, hehe 😉

IMG_6828
IMG_6840

Den nye toppen fra Better bodies passer perfekt til romjulens slaraffenantrekk. Deilig og loosefit! Den finnes både i sort, hvit og kakigrønn. Joggebuksa har vært en favoritt i mange år (!) og jeg tør ikke tenke på hvor mange ganger den er blitt vasket. Ingenting er bedre enn store guttebukser.

I går bestemte jeg meg for å prøve meg på ett av målene for måneden – 40 kg i militærpress 10 reps. Det gikk jammen meg i boks! Jeg er strålende fornøyd. Da har jeg allerede klart to av fire av målene for desember. Det som gjenstår nå er 120 kg i sumo markløft og 10 reps med 10 kg i pullups. Det krysser jeg fingrene for at jeg skal klare i løpet av den kommende uken.

Det nærmer seg et nytt år. Har du tenkt deg ut noe du vil oppnå i 2016?  Det tenkte jeg pønske ut i løpet av de neste dagene. Jeg elsker å sette meg nye mål. Ingenting er mer motiverende!

Ønsker dere en kjempe fin andre juledag 🙂

IMG_6846
1450357004

2 comments
  1. Hei korleis klare du å ha so bra fram gang og økning i divers øvelser? Bruker du nåke kosttilskudd, keratin, proteinshake…?

    1. Hei !
      Jeg trener veldig målrettet og spiser sunt og mye 🙂
      Jeg bruker ikke noe annet kosttilskudd for øyeblikket enn proteinpulver og selolje 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *