MÅNEDENS ANBEFALING OG MÅLTESTING

Jul er virkelig fantastisk og avslappende, men så er det noe med følelsen når det overstått også. Jeg begynner å bli klar for et nytt år og nye mål. I dag skal jeg teste pullupsmålet mitt og jeg krysser fingrene for at det går i boks. Sumo markløft skal jeg teste enten på onsdag eller torsdag. Så skal det settes nye mål, og ikke bare for januar, men for hele 2016 😀 Så moro!

IMG_6885
IMG_6880-001
IMG_6881

Jeg må dele en ny favoritt med dere. Denne tightsen fra Anarchy apparel. Så digg passform, litt høy i livet og snøring. Jeg liker tightsene best når de er litt høye, da holder de seg somregel på plass. Den er normal i størrelsen syns jeg, men litt trang å få på første gangen. Den er ikke gjennomsiktig, også har den jo det kuleste designet. Har dere sett resten fra Anarchy apparel? Designet på tightsene er til å dø for. Månedens anbefaling fra meg! Toppen jeg har på meg er forresten en helt basic nyhet fra Better Bodies, perfekt passform.

Nå kjører x-life romjulssalg med 20% ekstra avslag på alt i salgskategorien. Da har du sjansen til å klikke hjem noe du ikke fikk til jul som du ønsker deg – til en billigere penge 😀 God søndag !

IMG_6864

Innlegget inneholder reklamelenker

 

1 comment
  1. […] for meg! Jeg skrev mer om denne tightsen i månedens anbefaling forrige måned, det kan du lese her om du vil ha mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *