ÅRET 2015

2015 er straks forbi… Kan dere tro det? Jeg syns det er så sykt. Dette året har virkelig bare flydd forbi.

Jeg har hatt enormt bra fremgang på trening, jevnlig fra måned til  måned. Firmaet mitt har nådd nye høyder, jeg har blitt kjent med mange herlige mennesker som har betydd mye for meg og jeg har lært veldig mye om meg selv på både godt og vondt. Alt i alt har det vært et veldig bra år for meg – med både prøvelser, saftige lærepenger og gode oppturer.

JANUAR startet som vanlig med min årlige tur til Gran Canaria i familiens hus i Taurodalen. Ferien ble brukt på trening, soling og spising. I tillegg var dette måneden hvor jeg sto på hodet for første gang etter myyye øving! Da jeg kom hjem begynte jeg å legge om kostholdet og spiste mye mer fisk enn tidligere. Delvis for å finne ut hvordan kroppen min reagerte på det i forhold til melkeprodukter. Jeg hadde fisk til to av fire måltider daglig og fikk inn gode rutiner på maten. Prosjektet om å forbedre helårsformen var i god gang.

januar1januar2
mars4

 

FEBRUAR var en hektisk måned med mye jobbing både på nett og senter. Jeg coachet Elin Brandsfjell mot bodyfitnesskonkurranse og oppkjøringen var i full gang. Poseringstrening og diettjustering ble det en del av. Selv begynte jeg å fokusere mer på kroppsvektsøvelser og trente mye pullups, chins, pushups og dips. Jeg satte meg mål måned for måned og jeg økte veldig fort i styrke. Fiskespisingen fortsatte og jeg ble en kløpper på foodprep. Dette var også måneden hvor jeg startet på kostveielderstudiet gjennom Afpt, noe som skulle vise seg å være et veldig godt valg. I slutten av februar hadde jeg en fotoshoot med Elisabet Larsen og fikk mange stilige bilder.

februar1 februar4februar2

MARS kom og jeg spiste fisk som aldri før i tillegg til at jeg fikk totaldilla på chiafrø og mango. Jeg hadde også veldig mye vondt i magen, akkurat som jeg hadde i fjor på samme tid. Elin debuterte i bodyfintess med en god figur og jeg trente på å stå på hodet. Jeg prøvde meg også for første gang på koffeinavvenning, noe som gikk rett i dass. I slutten av mars startet jeg opp med Menno Henselmans som coach, noe som bød på store endringer både i kostholdet og treningen. En av de bedre endringene som skjedde var at jeg kuttet ut FODMAP grønnsaker i håp om å få orden på magesmertene. Jeg kuttet ut løk, bromkål, sopp og avocado i første omgang, og bare det gjorde en enorm forskjell.

 

mars1 mars5

I APRIL  trente jeg mer enn noen gang, svettet mer enn noen gang og spiste mer fett enn noen gang. Jeg følte meg litt overkjørt av alle de store endringene og jeg hadde lite energi til overs. Endringene er dog noe som lærte meg enormt mye om min egen kropp og hvor mye den tåler. Når jeg ser tilbake så er nok april og mai de mest lærerike månedene i år når det kommer til egen trening og treningsmetoder. Jeg fikk virkelig kjørt meg og hadde mye behov for egentid. Dette behovet føltes litt som en last oppi alt og jeg jobbet mye med å akseptere at jeg faktisk hadde begrensninger som jeg gjorde lurt i å ta hensyn til. April var også måneden hvor jeg innså at mine kjære inov-8 sko var klare for søpla etter 3 års fast forhold og mange svette eventyr… I slutten av måneden giftet en av brødrene mine , Simen, seg med sin elskede Melinda også arrangerte jeg og venninna mi surpriseparty for vår felles venninne. Utrolig moro når vi klarte å dra det i land! 😀

 

april1 april3 april4

I MAI var jeg til England og deltok på Epic fitness summit, en samling hvor flere av verdenskjente coacher og forskere innen treningsbransjen holdt foredrag med rykende fersk forskning. Blant annet coaching min på daværende tidspunkt, Menno Henselmans, Layne Norton, Brad Schoenfield, Alan Aragon og «the glute guy» Bret Contreras. Det var et utrolig lærerikt og spennende kurs/seminarer. I slutten av måneden var jeg ferdig med mine tolv uker med coaching av Menno og jeg begynte å trene sprint på bane igjen så fort temperaturen ble varmere. Dette var også måneden hvor jeg sto på hendene for første gang –  i ca 1,5 sekund!

mai3mai1 mai2

I JUNI  kjøpte jeg meg flunkende ny sykkel og tok et tak for hverdagsaktiviteten. Jeg syklet til trening når været var bra og brukte også mer tid på sprint og jogging. Jeg deltok på skjørteløpet på 1 mil og fullførte på 1 time og 6 min, godt innenfor målet mitt som var 1 time og 15 min. Utenom jobbing og trening prøvde jeg å slappe av med lesing. Jeg trålte meg gjennom den populære boka «fifty shades of gray» og ble utrolig skuffet. I midten av juni fikk også Mille, katten min, fem nydelige kattunger.

juni3 årskavalkade4

 

I JULI tok jeg en etterlengtet ferie og dro til Kjerringøy utenfor Bodø for å besøke familien til bestevenninna mi på gården demmes. Det var en helt fantastisk opplevelse og jeg ble fullstendig forelsket i øya. Jeg hadde fullstendig treningsfri, spiste det jeg fikk servert og slappet mer av enn på veldig lenge. Jeg lærte også å sløye fisk, noe de aller færreste hadde trodd jeg kom til å gjøre, hehe. Resten av måneden gikk til hagefester og forskjellige sosiale ting og jeg tok meg litt mer frihet enn tidligere når det kom til trening. Jeg hadde behov for litt avkobling.
I slutten av måneden fikk jeg beskjed om at kostveiledereksamen var bestått med glans og jeg var sååå lykkelig 😀 For å feire det fylte jeg på teksttatoveringen min med en fredsdue.

juli juli2 juli3
juli4

I AUGUST satte jeg opp giret på trening og perset mer enn noen gang. Det virket som at en pause var akkurat det jeg trengte. For første gang i historien hadde jeg 145 kg i hip thrust, 10 reps. Det gikk med andre ord veldig bra på trening. Jeg var for første gang på Kjerag, noe som var en utrolig nydelig opplevelse. Helt i starten av måneden sang jeg i bryllupet til min skjønne venninne May og mannen hennes Kjell. På de varmeste dagene nøt jeg været og varmen sammen med gode venner.

august2 august3
august4

Så kom SEPTEMBER…
Jeg dro til Skiathos i Hellas med Gøran og familien hans. Et nydelig sted med fantastisk klima! Der fikk jeg skikkelig smaken for greske salater og snorkling. Sistnevnte skal jeg absolutt gjøre mer av så fort sjansen byr seg.  Jeg feiret bursdagen til venninna mi med Pirat party og jeg trente fortsatt veldig bra og perset som aldri før. Mye av grunnen til det var nok at jeg startet opp med reversdiett og spiste derfor gradvis mer og mer. Jeg var også i Fredrikstad å heiet frem to skjønne jenter fra Shapes som debuterte i bikini fitness og gjorde en super figur.

IMG_4294 IMG_4356
september1 september2

I OKTOBER fikk jeg veldig problemer med magen igjen og jeg stresset veldig mye. Det skrantet på treningsfronten og jeg følte jeg stanget litt i veggen. Jeg jobbet i tillegg mye og stablet hverdagen etter beste evne. Høydepunktet i måneden var helgeturen jeg hadde med nevøen min til broren min i Sandnes hvor jeg fikk koblet godt av. Oktober er den måneden jeg godt kunne vært foruten dette året, sett bortifra de gøye tingene som skjedde, deriblant halloweenfeiringen, turen til Sandnes og sushilaging. Jeg tok også en ny teksttatovering på underarmen som var og er veldig betydningsfull for meg.

oktober1 IMG_5062
101CANON5

Så kom NOVEMBER, min bursdagsmåned!
Jeg begynte med sumo markløft, noe jeg aldri har gjort tidligere. Jeg anså også reversdietten som fullført da jeg hadde klart å øke kaloriinntaket mitt ganske massivt siden jeg startet i september. Jeg begynte også med ukesmeny for middagene mine og ble kjempe inspirert til å lage nye ting og spise noe annet enn havregrøt til middag, noe jeg hadde gjort en god stund… November var en god måned med mye inspirasjon og gode treningsøkter. Bursdagen min ble feiret med gode venner.

IMG_5624 IMG_5881 IMG_6081årskavalkade5

DESEMBER – den koseligste måneden av alle <3
Jeg er et julemenneske og skal utnytte jula for alt den er verdt. Måneden har bydd på julekakebaking, julegodterilaging, julegavehandling, julefilmkvelder, masse julepynting, julekonserter og masse sosial hygge med vennene mine. Akkurat slik det skal være. Treningen har gått veldig bra og jeg har følt meg skikkelig motivert. Litt motgang har jeg møtt på styrkefronten, men alle månedens mål gikk i boks likevel. Dette har vært en super måned både på jobb, sosialt og på trening og jeg er glad for måten dette året avsluttes på <3

IMG_6343 IMG_6610 IMG_6666
årskavalkade6

 

TUSEN TAKK til deg som har lest bloggen min i år og til alle som har likt, kommentert eller bare fulgt med. Det betyr utrolig mye for meg og jeg er så glad for å ha så trofaste lesere. Jeg ønsker dere en super nyttårsfeiring! NYT den siste dagen av 2015 😀 <3

3 comments
 1. Så koselig å se det du har skrevet om år 2015 <3
  Håper du får en fantastisk fin nyttårsaften, og til og med kanskje et kyss klokken tolv, hvem vet 😀
  Du har en sunn blogg ! <3
  En blogg som ikke har "regler" om ditt og datt som er lov å ikke lov, tommel opp for deg.
  Er mange blogger man ikke har sunt av å lese, dessverre…
  Godt nyttår, kos dæ!
  Klem fra Kathrine 🙂

  http://i2.wp.com/newyear2016whatsapp.org/wp-content/uploads/2015/12/Happy-New-Year-2016-Cute-Kitty-Images-1.jpg

  1. åååå så koselig Kathrine! For en HERLIG tilbakemelding!! 😀
   Håper du også får en magisk feiring og takk for at du leser bloggen:) Og for et skjønt nyttårskort:) Klem til deg!<3

 2. Godt nyttår Julie 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *