SISTE SMAKEN AV JUL – TILBAKE TIL HVERDAGEN!

Innlegget inneholder sponsorlinker

IMG_6858 IMG_6859

I går røyk siste smak av julen her i huset!
Jeg har hatt kokosmakroner, kakemenn, pepperkaker, brente mandler, punsjboller og et pyntet pepperkakehus stående og litt etter litt har det blitt mindre av alt sammen, med god hjelp av både meg selv og besøkende. Jeg kjenner faktisk litt på at jeg er litt lei av søte ting, spesielt nå som jeg faktisk spiste nesten et helt (!) pepperkakehus i går.  Jeg syns det er så utrolig digg med pepperkakehus. Jeg elsker miksen av kryddersmaken og godteriet. Men, nå er det slutt på det også. Jeg kan bekrefte at jeg ble veldig mett, og energinivået sto i taket noen timer etterpå. Da fikk jeg rydder og fikset leiligheten! Hehe. Nå er altså huset tømt for søtsaker og det eneste som er igjen er luktelys med pepperkakelukt. Jeg skal la være å spise dem, hehe.


IMG_6864
IMG_6869

I dag ble det en frokost etter gode gamle rutiner. Mager kesam og cottage cheese med bringebær og peanøttsmør. Så utrolig digg det var! Jeg kjenner at det skal bli veldig godt å få hverdagsrutinene på plass igjen, selv om julefrokost og julemat er veldig godt mens det står på. Jeg er heldigvis veldig glad i rutinene mine, så det føles ikke som noe nederlag å gå tilbake til dem. Selv om jeg spiser veldig sunt så kan jeg likevel spise ting som smaker veldig godt. Med mager kesam kan man også mikse og trikse frem haugevis av varianter, så kjedelig trenger det absolutt ikke å bli heller.

IMG_6873

For noen uker siden hadde jeg innbrudd i bilen min, og kan du gjette hva som ble stjålet? Treningsbaggen! Full av alt jeg trenger til trening i tillegg til svette treningsklær og inngangskort til gymmen. Det er kanskje litt sykt å si, men det er noe av det mest verdifulle de kunne tatt. Jeg bruker bagen omtrent daglig. Heldigvis har jeg en fantastisk sponsor som fikset nytt utstyr til meg, så nå kan jeg endelig få trent som jeg vil igjen. Trenger du noe utstyr til treningen din så har X-life alt du trenger. Jeg fikk meg nytt dipsbelte som jeg bruker til chins og pullups, nyrebelte til markløft og diverse andre øvelser, drareimer som er et must i markløft og håndleddstøtter til militærpressen. Da har jeg utstyret i orden for å kunne kickstarte det nye året med masse tunge løft 😀

Denne dagen skal jeg bruke på å sette meg nye treningsmål for det kommende året.
Har du satt deg noen mål enda?

2 comments
 1. hei.
  hvordan er livet som Julie, personlig trener og blogger?
  Har du mange venner som du trener sammen med?
  Litt rare spørsmål kanskje..
  Hilsen Kathrine

  1. Hei Kathrine!
   Så hyggelig at du spør 🙂 Livet er veldig bra! Jeg trener en del med venner men også mye alene. En god blanding liker jeg best 🙂
   God romjul og godt nyttår til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *