TEST DIN EGEN FORM MED DENNE TESTEN!

Jeg søkte litt rundt på nett og fant til slutt en test som ikke krevet noe særlig med utstyr og som var litt for en hver smak. Denne testen er fysisk krevende, det må du ha i bakhodet når du prøver det ut. Jeg er litt i mot tester som dette, for man kommer ikke unna at man faktisk blir god på det man gjør og det man gjør ofte. Å stå statisk i planke i to minutter er noe jeg aldri gjør, men jeg tar gjerne RKC planke med tyve ekstra kilo. Da kan man spørre seg hvor troverdig en slik test er… Jeg velger å se på det som noe gøy og som en utfordring. Jeg syns du skal gjøre det samme. Og kanskje du blir inspirert til noen nye mål du kan sette deg? 😉

Her har du en god blanding av utholdenhet, kroppsbeherskelse, eksplosivitet og styrke. Lykke til !
PS: På punkt.1. Det å kunne sette seg ned i en dyp knebøy og komme seg opp igjen uten å få hjelp eller miste balansen er det faktisk mange som ikke klarer!

Bloggbilder6IMG_5425
EDIT: for jenter = 500 meter roing på 140 sek eller mindre 😉
IMG_0688-002
IMG_4137
IMG_4839-001lol

3 comments
  1. Jeg må bare kommentere. 500m roing på under 1.30 er rimelig vanskelig for jenter.. Tror verdensrekorden er 1.27? Gutter derimot.. Men ganske mange godt trente som ikke ror under 1.30 🙂

    1. det høres drøyt ut, jeg skal sjekke det opp 🙂
      Testen er mest sannsynlig hovedsaklig ment for menn:)

      1. Hehe, ja, do that!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *