RESULTATER I DESEMBER OG NYE STYRKEMÅL FOR JANUAR

IMG_6904

Det blir mye snakk om mål og resultater her på bloggen om dagen, håper dere holder ut med meg! Jeg elsker å ha mål og syns det er så utrolig motiverende. Konkurranseinstinktet fyres opp og da presterer jeg absolutt best. Alle styrkemålene for desember gikk i boks; 10 reps med 10 kg ekstra i pullups, 40 kg 10 reps i militærpress, 20 reps med 20 kg ekstra i pushups og 120 kg i sumo markløft. Nå er jeg klar for nye utfordringer!

Markløft skal være månedens hovedfokus og det er fordi jeg skal begynne nå på mandag med et tolv ukers program for nettopp det. Det vil forhåpentligvis ende opp med ny pers! Det er utrolig lenge siden jeg har trent «styrkeløft stil» med svært få reps, få øvelser og mange sett men jeg gleder meg så til å få en skikkelig forandring. Hva er vel bedre enn å starte året med en real utfordring?

IMG_6906
IMG_6909-001
Topp // Shorts (adlinks)

Styrkemålene for januar ser slik ut:
– 125 kg i sumo markløft
– 13 chins med 10 kg ekstra
– 5 reps med 45 kg i militærpress

Nye mål hjelper meg også tilbake til de gode rutinene mine, både med søvn og mat. Det var godt med julemat, godteri og sene kvelder mens det varte, men nå føler jeg meg klar for å få tilbake hverdagen igjen. Som jeg sa før jul- at det legger seg litt på i jula er helt ok. Det går tross alt an å gjøre noe med. Det er en tid for alle ting 🙂

Jeg krysser fingrene for at januar blir en knall bra treningsmåned med masse tunge vekter. Akkurat sånn som jeg liker det 😀 Det blir mye jobbing denne måneden så det gjelder å planlegge dagene godt så skal jeg få det til å gå rundt. Apropos jobb – dere som venter på svar på mail – jeg svarer så fort jeg kan! Alle skal få svar. Takk for tålmodigheten:)

Ha en super lørdag !

2 comments
  1. Nysgjerrig på markløftprogram! Noe du kunne delt på bloggen? Har veldig lyst til å øke og bli god i mark

    1. Det er mulig jeg deler noe av det, men hele programmet kan jeg dessverre ikke dele da det er laget for meg og min kropp.
      Beklager!
      🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *