JULIES PROTEINKULER MED SMAK AV VANILJE OG KOKOS

Innlegget inneholder sponsorlinker
IMG_6921

I dag har jeg en super enkel selvlaget oppskrift til dere, perfekt for de som er litt småsukkersugne etter jula. Dette er rett og slett Julies proteinkuler med smak av vanilje og kokos! Oppskriften innfrir mine tre krav til en super oppskrift; 1. Det tar kort tid. 2. Du trenger veldig få ingredienser. 3. Det trenger ikke heve. Så da er det jo perfekt!

Du trenger (til 7 store kuler): 
2 ss kokosmel
2 ss sukrin gold (mer om du vil ha dem søtere, smak til)
1 ss kokosmasse
40 g vaniljeprotein
1 stor eggehvitte eller vann
Spe med vann til du får en formbar deig

Du kan spise dem med en gang eller la dem stå i frysen litt om du vil ha dem litt hardere. Du kan også dyppe dem i smeltet sukrinsjokolade og toppe med kokosmasse. Det er utrolig godt men i dag var jeg dessverre tom for sjokolade.

IMG_6914 IMG_6918 IMG_6931
IMG_6924

X-life kjører nyttårsfest nå med utvalgte produkter på tilbud. Blant annet tights fra 2xu som er designet for kulda og dette herlige settet fra Craft. Stoffet er magisk! Du finner nyttårsfesten her.   God søndag !

nyttårsalg

1 comment
  1. […] man er litt søtsugen. Naturell gresk yoghurt, cottage cheese, peanøttsmør, banan og oppkuttede vaniljekuler. Nam nam! […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *